HiFi Klubben

Gå till innehåll

AudioQuest Rocket 33 Högtalarkabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Rocket 33 Högtalarkabel

Rocket 33 är en läcker och möbleringsvänlig högtalarkabel för seriösa anläggningar i mellanklassen. Massiva ledare i ultraren LGC/PSC-koppar och läckra silverpläterade kontakter i ren  koppar är några av finesserna. Kan konfigureras för varje behov.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /par

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när denna produkt finns i lager
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Rocket 33 – läcker högtalarkabel för bra anläggningar i mellanklassen

 • Massiva 14 AWG-ledare (2,03 mm2) i ultraren LGC-koppar (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper+)
 • Isolering i polyetylen-skum
 • Läcker och kompakt design
 • Exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
 • Finns i längder och konfigurationer för varje behov

Rocket 33 är en läcker, kompakt och möbleringsvänlig högtalarkabel med massiva ledare i ultraren LGC- (Long Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper). Ytan på den här specialbehandlade metallen är extremt ren och jämn, och eftersom största delen av signalen går längs ytan, uppnås en helt överlägsen signalöverföring. På det hela taget en riktigt bra högtalarkabel för bra anläggningar i mellanklassen.

Som standard finns högtalarkabeln AudioQuest Rocket 33 i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-utgåva (2 x banan > 4 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.

OBS: Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Beskrivning

AudioQuest Rocket Series högtalarkablar – avancerad teknik för ambitiösa anläggningar
Rocket är en läcker och avancerad serie AudioQuest-högtalarkablar, och den kan locka fram alla kvaliteter hos dina högtalare, även i ambitiösa audiofila system. Designen är ovanligt kompakt och elegant för klassen, och alla tre modeller har massiva ledare i högkvalitativ koppar med ett utförande i form av en liggande 8, omgiven av en elegant ytterstrumpa. Rocket-serien kan täcka ett väldigt brett behov för högkvalitativa anläggningar utan att priset blir skyhögt.

ROCKET 33: Grundmodellen som ger dig en gedigen kvalitetskabel i läcker design. Ledarna är en kombination av massiv LGC-koppar (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper), som säkerställer en överlägsen signalöverföring. Oavsett vilken konfiguration du väljer får du AudioQuests egna, exklusiva silverpläterade banan- eller spadkontakter.

ROCKET 44: Här kommer du upp en klass i förhållande till Rocket 33. Ledarna har nu ett utförande i PSC- och PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+), och de är också en aning kraftigare (14 AWG/2,63 mm2). Med den här bestyckningen kan Rocket 44 hålla jämna steg med ett par ytterst bra hi-fi-högtalare.

ROCKET 88: Toppmodellen med ledare i ren PSC+-koppar och med AudioQuests unika 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mättar" isoleringen med hjälp av ett elektrostatiskt fält så att den inte absorberar energi från själva signalen. Det ger en ännu renare signal till dina högtalare, så att du kan njuta av en läcker och detaljerad ljudbild på en imponerande "svart" bakgrund.

Handbyggd för ditt behov
Rocket-modellerna kan levereras i nästan alla tänkbara konfigurationer för både single- och biwiring. Kabeln sätts ihop för hand i Holland, där fördelningen av ledare optimeras för just din konfiguration. Därför kan du vara säker på att absolut ingenting lämnas åt slumpen.

Tänk på att Rocket 44 och Rocket 33 även finns att få i rå, oterminerad utgåva i löpmeter. Den här utgåvan är främst avsedd för installationslösningar men ger dig också en möjlighet att spara lite pengar. Dock går du miste om den snygga finishen med ytterstrumpa, och du får heller inte AudioQuests egna exklusiva silverpläterade kontakter monterade. Den blygsamma merkostnaden för ett färdigterminerat par är en god investering, och för vanlig användning rekommenderar vi den här lösningen både av design- och ljudmässiga skäl.

OBS: Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Specifikationer

 • Solidcore/multicore : Solidcore
 • Anslutning : Kallsvetsade silverpläterade banankontakter
 • Kabellängd : 2/2,5/3/3,5/4/4,5/5/6/7/8/9/10 meter, single- eller biwire
 • Type : Högtalarkablar
 • Färg : Röd/svart
 • Ledarmaterial: massiv LGC- (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper)
 • Ledargränssnitt: 14 AWG (2,08 mm2)
 • Double Star-Quad-ledargeometri
 • Isolering i polyetylenskum (för alla positiva ledare)
 • Cross-Talk NDS-system (Noise-Dissipation System) (negativa ledare)
 • Levereras som standard i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-utgåva (2 x banan > 4 x banan). Andra konfigurationer och längder kan tas hem på beställning.
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

AudioQuest

AudioQuest är världens ledande leverantör av högkvalitativa kablar för Hi-Fi och hemmabio. Det finns en läcker AudioQuest-lösning för praktiskt taget alla ändamål, oavsett om ambitionerna ligger på budgetnivå eller extrem High End-nivå!

 • Kabelteknik i världsklass för Hi-Fi och hemmabio
 • Enormt urval
 • Elegant och solid design
 • Både kablar och Hi-Fi-tillbehör (inkl. DAC:ar och hörlurar)
 • Lösningar för både budgetklass och extrem High End. 

Läs mer om AudioQuest

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här