HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 Högtalarkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /meter
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest SLiP XTRM 14/2 Högtalarkabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} meter

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

SLiP XTRM 14/2 är en slät och flexibel högtalarkabel som passar ytterst bra till installationer, samtidigt som den har fina ljudmässiga kvaliteter. Tillverkad i både LGC- och PSC-koppar, säljs i löpmeter.

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 – högtalarkabel perfekt för installationslösningar

  • Slät och flexibel
  • Lätt att dra genom rör
  • Semimassiva 14 AWG-ledare (2,08 mm2) i 37 % LGC-koppar och 64 % PSC-koppar
  • Relativt kompakt
  • Säljs i löpmeter för valfri terminering
  • Säkerhetscertifiering: Uppfyller brandkraven för NEC CL3 och CEC FT4

SLiP XTRM 14/2 är en slät och flexibel högtalarkabel som passar ytterst bra till installationer, samtidigt som den har fina ljudmässiga kvaliteter. Den är väldigt lätt att dra genom rör, och trots det blygsamma priset är den naturligtvis fortfarande gjord i riktig AudioQuest-kvalitet så att det fina ljudet inte kvävs på vägen till dina högtalare.

En ultrafin kombination av ledare i LGC- och PSC-koppar
Ledarna i SLiP XTRM 14/2 utgörs av en ultrafin kombination av 37 % LGC (Long-Grain Copper) och 63 % PSC (Perfect-Surface Copper) som har otroligt få föroreningar och ger ett klarare ljud. 

För att göra kabeln ännu mer flexibel har AudioQuest valt att använda ett antal tunnare enkelledare (Semi-Solid Concentric Packed) istället för en enda massiv ledare som de vanligtvis använder annars för att minimera förvrängningen. Men ledarna är fortfarande avsevärt kraftigare än i dedikerade Multicore-kablar.

Tänk på att SLiP XTRM 14/2 även finns i en utgåva med fyra ledare (SLiP XTRM 14/4). Den konfigurationen kan innebära vissa fördelar om du exempelvis ska dra kablar långa sträckor eller om du ska ansluta flera par högtalare.

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 säljs i löpmeter.

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Specifikationer

  • Ledarmaterial: 37 % LGC (Long-Grain Copper) och 63 % PSC (Perfect-Surface Copper)
  • Ledartvärsnitt: 2 x 14 AWG (2,08 mm2)

Obs! HiFi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning