HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Prime Banana 1 Banankontakt

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Prime Banana 1 Banankontakt

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} paket

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Argon Prime Banana 1 är en exklusiv banankontakt för högtalarkablar. Har guldpläterade kontaktytor, hög kvalitet och solid låsmekanism som säkerställer god kontakt mellan kabel och terminal. Säljs i set om fyra stycken.

Argon Classic Banana 1 – exklusiv banankontakt med solid låsmekanism

En banankontakt är en bra lösning när du ska koppla en högtalarkabel till förstärkar- eller högtalarterminaler. Här får du god kontakt mellan kabel och terminal samtidigt som kabeln enkelt kan kopplas ur om du behöver flytta utrustningen. Argon Prime Banana 1 är en exklusiv lösning i hög kvalitet. Den solida låsmekanismen säkerställer optimal kontakt mot högtalar- och förstärkarterminal så att signalen överförs på bästa möjliga vis.

Kontaktytorna är guldpläterade för att förhindra att luftens syre med tiden förstör kontaktegenskaperna, och plastkåpan utgör ett gott skydd mot kortslutning av förstärkaren om du inte fått till en bra montering eller om något metallföremål råkar lägga sig över kontakterna.

Obs! För att förhindra olycksfall har terminaler på förstärkare och högtalare ofta blockerats med plastpluggar. Dessa ska lirkas ut med en väldigt liten skruvmejsel eller något annat spetsigt föremål innan du kan ansluta banankontakterna.

Specifikationer

  • Banankontakt för högtalarkablar
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Färger: Röd eller svart
  • Säljs i set om fyra stycken

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning