Hopp til innhold
NAD C 3050 LE Integrerad förstärkare

NADC 3050 LEIntegrerad förstärkare

Exklusiv Limited Edition-stereoförstärkare skapad för att fira grundandet av NAD för 50 år sedan. Retro utanpå – toppmodern och tokstark inuti!
st.26 998:-
Förväntad i lager den 4 mars 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

NAD C 3050 LE – exklusiv integrerad stereoförstärkare i Limited Edition-utgåva framtagen till firandet av NAD:s 50-årsjubileum

Ta en extra titt på bilderna av C 3050 LE. Får du också hjärtklappning och den där underliga känslan av att du just har upptäckt något alldeles speciellt? Oavsett om du är så gammal att du rent faktiskt kommer ihåg när NAD-förstärkare såg ut eller om du tillhör den yngre, digitala generationen som har anammat kvaliteterna hos vinylplattor och analoga musikinspelningar, så är det ingen tvekan att NAD C 3050 LE är något alldeles speciellt.

NAD C 3050 LE är nämligen en audiofil Limited Edition-stereoförstärkare framtagen för att fira grundandet av NAD 1972. Designen är en hyllning till den klassiska 3030-modellen från 70-talet, och retro-detaljerna inkluderar precis som på den ursprungliga 3030-modellen en kabinettsarg i äkta valnöt, traditionella VU-mätare för höger/vänster, tryckknappar för val av ingång och NAD:s originella ”New Acoustic Dimension” i snygg skrivstil på fronten.

C 3050 LE tillverkas bara i 1972 exemplar totalt, och på baksidan får du en jubileums-bricka med förstärkarens unika nummer i serien. Allt sammantaget en kombination som borde göra varje hifi-entusiast med fäbless för NAD och äkta förstärkarklassiker tårögda. Här möts framtiden och det förgångna i skön samklang – slå till medan du har chansen. HiFi Klubben blir bara tilldelade en mycket begränsad handfull av denna exklusiva jubileumsmodell.

Obs: Under 2023 kommer NAD att lansera en ”standardversion” av C 3050, som inte har samma exklusiva kabinettfinish i äkta valnöt. Standardversionen säljs också utan BluOS MDC2-modulen.

2 x 100 watt, HybridDigital-konstruktion, musikstreaming via Bluesound samt Dirac-rumskorrektion

Bakom fronten hittar du ingen antydan till retro. Här döljer sig en toppmodern HybridDigital-förstärkare med digitalt ingångssteg och NAD:s helt unika version av UcD-effektsteget från Hypex. Effekten ligger på solida 2 x 100 watt som i bästa NAD-anda kan driva även väldigt strömkrävande högtalare galant. Du får samtidigt alla möjligheter du kan önska för både digital och analog musik, inklusive 24-bitars HD-ljud och inbyggd musikstreaming via Bluesound.

Bluesound är välrenommerade och kända som en av de allra bästa trådlösa musiksystemen på marknaden för streaming och multiroom, och i C 3050 LE är BluOS-modulen inbyggd från fabrik. På så sätt har du all världens trådlösa musik inom räckhåll på din telefon, och du får grundversionen av det avancerade rumskorrektionssystemet Dirac Live på köpet (kan uppgraderas till full version). Med den här kan du hantera nästan varje musikalisk utmaning galant.

Smidigt TV-ljud i toppkvalitet och tvåvägs Bluetooth för trådlösa hörlurar

C 3050 LE har HDMI-ingång med eARC, så du kan ansluta TV:n via en HDMI-kabel och spela TV-ljudet på anläggningen i optimal digital kvalitet. Förstärkaren startar automatiskt tillsammans med TV:n, och du kan reglera ljudstyrkan med din TV:s fjärrkontroll. När du väl har provat på det kommer du aldrig att vilja vara utan igen.

Via den smarta tvåvägs Bluetooth-funktionen kan du själv välja om du vill spela musik trådlöst från din telefon på förstärkaren eller om du vill spela trådlöst från förstärkaren till ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar. Perfekt för de ögonblick då du gärna vill lyssna på ditt favoritalbum utan att störa resten av huset. Du får också ett traditionellt hörlursuttag som drivs av en separat inbyggd hörlursförstärkare av hög kvalitet.

Mer bilder på NAD C 3050 LE

NAD C 3050 LE Integrerad förstärkare

Höjdpunkter

 • Kabinett i äkta valnötsfinish, klassiska VU-mätare och tryckknappar för val av ingång på fronten
 • Inbyggd MDC2-modul med Bluesound för streaming/multiroom och Dirac-rumskorrektion
 • Ytterst fint hifi-ljud med rejäl råstyrka
 • Full trådlös integrering med multiroom-systemet Bluesound, inklusive trådlösa DALI-högtalarsystem med BluOS.
 • Spelar HD-ljud upp till 24 bit/192 kHz (inkl. MQA)
Adam Brewitz
Jönköping
99 butikerHitta närmaste butik
Adam Brewitz

Vår
Expertbedömning

 • Kabinett i äkta valnötsfinish
 • Klassiska VU-mätare och tryckknappar för val av ingång på fronten
 • Ytterst fint hifi-ljud med rejäl råstyrka
 • Hypex HybridDigital UcD-effektsteg
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Förinstallerad MDC2-modul med Bluesound för streaming/multiroom och Dirac-rumskorrektion
 • Många streamingtjänster (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Full trådlös integrering med multiroom-systemet Bluesound, inklusive trådlösa DALI-högtalarsystem med BluOS.
 • HDMI/eARC för optimalt digitalt TV-ljud, inklusive automatisk på/av och ljudreglering via TV-fjärrkontroll
 • Spelar HD-ljud upp till 24 bit/192 kHz (inkl. MQA)
 • Dedikerad RIAA-/skivspelaringång (MM)
 • Tvåvägs Bluetooth-funktion för trådlösa hörlurar (inkl. aptX HD)
 • Högkvalitativ anslutning för hörlurar på fronten
 • A/B-väljare för två par högtalare

Tekniska specifikationer

Dynamisk effekt250 watt
FörstärkarteknikKlass D
Förvrängning (THD)0,03%
Signal/brus-förhållande95 dB
Uteffekt 4 ohm100 watt
Uteffekt 8 ohm100 watt

Tillbehör till NAD C 3050 LE

Rekommenderade produkter

Integrerad förstärkare
18 998:- / st.