Hopp til innhold
NAD C165BEE Förförstärkare

NADC165BEEFörförstärkare

Den perfekta förförstärkaren för dig som vill gå steget längre och få bättre ljudkvalitet och mer flexibilitet än en integrerad lösning kan ge.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD C165BEE – välgjord omsorg ned i minsta detalj

Med C165BEE har NAD i princip tagit förförstärkardelen från den integrerade förstärkaren C375BEE och placerat den i en egen låda. Förutom att förbättra de mest kritiska kretsarna har NAD också installerat en grammofonförstärkare av hög kvalitet som passar till både MM- och MC-pickuper. Du kan därför utnyttja en fin skivspelare utan att behöva investera i ett separat RIAA-steg.

När förförstärkaren sitter i ett separat kabinett isoleras de känsliga linjesignalerna från effektförstärkarens kraftigare komponenter och signaler, så att du får färre störningar och ett bättre signal/brusförhållande – med andra ord ett bättre ljud. C165BEE är i grund och botten tänkt att kombineras med effektförstärkaren C275BEE, men kan naturligtvis också användas tillsammans med effektförstärkare från andra märken.

Vår
Expertbedömning

  • tung och stabil mekanisk konstruktion separat, inbyggd hörlursförstärkare sofistikerad MM/MC-grammofonförstärkare systemfjärrkontroll

Tekniska specifikationer

Förvrängning (THD)0,05%
Signal/brus-förhållande112 dB

Tillbehör till NAD C165BEE

Rekommenderade produkter