Hopp til innhold
Fullstor MDC-tungviktare som öppnar upp för framtiden med 2 x 150 watt, suveränt ljud och ett otal möjligheter för både digital och analog musik.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD C388 – stereoförstärkare på 2 x 150 watt med suverän råstyrka och flexibilitet för framtidens digitala musikvärld

C388 är den största stereoförstärkaren i NAD:s New Classic-serie. En kolossalt stark digital hybridstereoförstärkare på 2 x 150 watt, som i bästa NAD-anda kan driva även de mest strömkrävande högtalarna galant vid alla ljudtryck. Designen är enkel och diskret som alltid, men du kan inte undgå att lägga märke till den nya frontdisplayen som ger förstärkaren ett både rått och modernt visuellt uttryck.

Med C388 har NAD tagit alla sina bästa kvaliteter och anpassat dem för både dagens och morgondagens digitala teknik och musikkällor. Resultatet är så övertygande att du utan att överdriva kan kalla C388 och dess mindre New Classic-syskon den fullstora stereoanläggningens framtid.

Du får samma stora och dynamiska ljud som i de legendariska analoga föregångarna, fast ännu bättre och med betydligt lägre strömförbrukning. Du får samtidigt alla möjligheter du kan önska för både digital och analog musik, inklusive 24-bitars HD-ljud och uppgradering för streaming och multiroom.

Suveräna anslutningar och enkel användning – även till TV:n

Även i grundversionen är C388 så mångsidig att det är ett sant nöje att ha den stående som kontrollcenter för din stereoanläggning. Den levereras med gängse digitala ljudanslutningar (koaxial, optisk), analoga ingångar inkl. skivspelaringång (MM) samt anslutningar för två par högtalare som kan drivas samtidigt. Du får också hörlursuttag som drivs av en separat inbyggd hörlursförstärkare av hög kvalitet.

Den inbyggda Bluetooth-funktionen ger dig trådlös musikstreaming direkt från exempelvis din smartphone eller surfplatta, och som en verkligt smart detalj kan C388 också spela musik trådlöst på ett par Bluetooth-hörlurar. Med de många fina modeller som kommer på marknaden är detta en finess som är värdefull. Du kan också styra förstärkaren från din smartphone/surfplatta via den dedikerade Bluetooth appen från NAD (Bluetooth tillåter enbart att en enhet är inkopplad samtidigt).

NAD har också gjort det enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan också reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll! Du behöver bara läsa in den infraröda koden via förstärkarens inbyggda inlärningsfunktion en gång för alla. Det tar bara ett ögonblick, och därefter fungerar det automatiskt.

C388 kan till och med startas från standby helt automatisk när du startar TV:n. Det betyder att du får ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att behöva ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning.

Gå framtiden till mötes med geniala MDC-moduler

Tro det eller ej – allt det här är bara början! C388 har nämligen även två platser för NAD:s geniala MDC-moduler för uppgraderingar som höjer nivån ytterligare. Vad sägs till exempel om att få wifi och marknadens mest välspelande trådlösa multiroom-musiksystem inbyggt i förstärkaren? Det är lika enkelt som att säga "Bluesound"!

Du kan även få en HDMI-port för exempelvis filmljud i HD-stereokvalitet. Med MDC kan du lugnt gå framtiden till mötes. C388 är stereoförstärkaren som kommer att uppfylla dina hifi-drömmar både idag och imorgon.

NAD C388 finns i grafit-finish.

Mer bilder på NAD C388

NAD C388 Integrerad förstärkare

Höjdpunkter

 • Suverän råstyrka vid alla belastningar
 • Enastående ljud och flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
 • Wifi/Bluesound-musikstreaming och HDMI-anslutning via MDC-moduler (extrautrustning)
 • Inbyggd Bluetooth-funktion för trådlös avspelning från smartphone m.m.
 • TV-ljud kan styras via TV:ns fjärrkontroll, inkl. automatisk start

Vår
Expertbedömning

 • Suverän råstyrka vid alla belastningar
 • Enastående ljud och flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
 • MDC-konstruktion för enkel uppgradering via moduler
 • Läcker och lättläslig display på fronten
 • Via MDC-moduler (extrautrustning, 2 modulplatser) kan du uppgradera till wi-fi/Bluesound-musikstreaming och HDMI-anslutning.
 • Inbyggd Bluetooth-funktion för trådlös avspelning från smartphone m.m.
 • Möjlighet för Bluetooth app-styrning (iOS/Android)
 • TV-ljud kan styras via TV:ns fjärrkontroll, inkl. automatisk start
 • Stödjer HD-stereoljud upp till 24 bit/192 kHz
 • Pre Out-utgång för subbas/full-range L/R
 • Hörlursuttag via inbyggd hörlursförstärkare av hög kvalitet
 • Kan spela musik trådlöst på Bluetooth-hörlurar
 • Anslutningar för två par högtalare
 • Väldigt låg strömförbrukning i förhållande till uteffekten

Tekniska specifikationer

Dämpningsfaktor150
Dynamisk effekt250 watt
FörstärkarteknikKlass D
Förvrängning (THD)0,02%
Signal/brus-förhållande95 dB
Uteffekt 4 ohm150 watt
Uteffekt 8 ohm150 watt

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Marko
Sverige
3/6/2023

Kör med dali opticon 6 och bra matchning är mina korta ordval.Tydlig separation,tydligt vid låg volym och hörs och märks att det finns kraft

Marko
Sverige
Rafel
Danmark
3/2/2023
Rafel
Danmark

Tillbehör till NAD C388

Argon Audio TT-4 Skivspelare
Argon Audio TT-4
Skivspelare
7 498:- / 7 998:- / st.

Rekommenderade produkter

NAD C 399 Integrerad förstärkare
Integrerad förstärkare
26 998:- / st.