Hopp til innhold

SonyWH-1000XM3Trådlöst headset

Enastående trådlös ljudkvalitet och smart noise cancelling (ANC). Otroligt bekväm och hopfällbar design.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sony WH-1000XM3 – läckra trådlösa hörlurar med enastående ljudkvalitet, smarta funktioner och avancerad noise cancelling (ANC)

WH-1000XM3 är trådlösa over-ear-hörlurar med noise cancelling (ANC) i särklass. Brusreduceringen har stöd av avancerade smarttekniker som skräddarsyr ljudet för just dig och dina aktiviteter.

WH-1000XM3 är inte bara bra på att ta bort ljud – de är också bra på att skapa ljud. Här får du ljudprestanda med kraftig, djup bas och en otroligt fin, detaljerad ljudbild. De stödjer dessutom Bluetooth-formaten aptX, aptX HD och Apple AAC som gör det möjligt att streama musik i nästintill äkta CD-kvalitet – oavsett om du spelar från Android eller iOS.

WH-1000XM3 kan användas i både aktivt och passivt läge. Batteritiden sträcker sig ända upp till 30 timmar vid aktiv drift (med Bluetooth och ANC aktiverat), och när batteriet tar slut kan du fortfarande lyssna via den medföljande kabeln precis som med ett par traditionella hörlurar.

WH-1000XM3 finns i svart eller silver. Etui och adapter medföljer.

Obs! Sony rekommenderar att du alltid uppdaterar dina enheter med deras senaste tillgängliga programvara. Meddelande om uppdatering av programvara för WF-1000XM3, och själva uppdateringarna, levereras via Sony Headphones Connect-appen, som är gratis och tillgänglig i Google Play och Apple App Store.  


Test av Sony WH-1000XM3

Videos om Sony WH-1000XM3

Tekniska specifikationer

Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBNej
Bluetooth versionJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Frekvensomfång4-40.000 Hz
Impedans, passiv47 ohm
MikrofonJa

Tillbehör till Sony WH-1000XM3

Rekommenderade produkter

DALI IO-6 Trådlöst headset
DALI IO-6
Trådlöst headset
4 298:- / st.
36
Nura Nuraphone G2 Trådlöst headset
Trådlöst headset
3 551:- / 3 998:- / st.
2