Hopp til innhold
9 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Råstark Bluetooth-högtalare med batteri för grym musik i 40 timmar eller ännu mer. Fixar toppstämning på alla fester och arrangemang.

Läs mer:

Beskrivning

SOUNDBOKS (Gen. 3) – batteridriven Bluetooth-högtalare med massor av kraft för fester och arrangemang

 • Ljudtryck på upp till 126 dB
 • Kan parkopplas trådlöst med upp till 4 SOUNDBOKS (Gen. 3)
 • Anslutning för mikrofon, DJ-mixer och instrument
 • Utbytbart batteri med upp till 40 timmars musik (extra batteri finns separat)
 • Tål både vatten, snö, kyla och värme

SOUNDBOKS (Gen. 3) är en extremt råstark batteridriven Bluetooth-högtalare som ger dig upp till 40 timmar med musik. Och om inte det räcker kan du blixtsnabbt skicka in ett nytt batteri och festa vidare (extra tillbehör). Använd TeamUP-funktionen för att parkoppla med dina vänners SOUNDBOKS trådlöst – så kan du få ännu mer ljud i riktig stereo.

Metallgallret på fronten kan skruvas av och spraymålas om du vill ge din SOUNDBOKS (Gen. 3) ett utseende som gör självaste Banksy avundsjuk. Bakom handtagen i högtalarkabinettets sidor hittar du ett hål som går rakt igenom högtalaren och hjälper till att ge en tyngre bas – plus att det ger dig nya möjligheter till schysta Instagram-bilder.

SOUNDBOKS (Gen. 3) är byggd för att palla trycket. Högtalaren klarar både regn, snö, öl och extrem värme och kyla. Den enormt solida konstruktionen i plywood och metall gör att den tål stryk och spelar på oavsett om någon välter den, tappar den eller kör över den.

KOM IHÅG: Du kan inte alltid räkna med att dina grannar är lika festsugna som du. Med stor kraft följer stort ansvar – visa hänsyn när du använder din SOUNDBOKS!

Ta festerna till en helt ny nivå

SOUNDBOKS (Gen. 3) ger dig också möjlighet att ordna ditt eget PA-system. Du kan nämligen koppla in både mikrofoner, DJ-mixer och instrument till högtalaren, så att du kan skapa ditt eget mobila diskotek.

Batterier som köpts till SOUNDBOKS 2 passar även till SOUNDBOKS (Gen. 3). Batteritiden är upp till 40 timmar på medelvolym och 5 timmar vid en maxvolym på 126 dB.

SOUNDBOKS (Gen. 3) finns med svart finish. Uppladdningsbart batteri, laddare/strömförsörjning och insexnyckel medföljer. Extra batteri (BATTERYBOKS) finns som extra tillbehör.

SOUNDBOKS kan mycket mer än du tror. Ge den ett häftigt tillbehör – så har du en riktig problemlösare som du kan ta med överallt. Läs mer om tillbehör här

Den ultimata appen till den ultimata festhögtalaren

Med SOUNDBOKS egen app får du en ännu häftigare upplevelse. När du väl har laddat ner appen och kopplat upp mot SOUNDBOKS (Gen. 3) med Bluetooth via ditt unika TEAMID så är det bara att festa loss. Du kan även koda din Bluetooth-signal så att inte någon annan på festivalcampingen eller festen kan ta över spellistan och förstöra stämningen. Du får även auto-connect via Bluetooth och en avstängningsknapp i appen.   

Med flerbands-EQ kan du ordna extra tryck i basen eller göra andra justeringar så att ljudet riktigt känns i magen. I Pro SKAA-inställning kan du koppla två stycken SOUNDBOKS (Gen. 3) och låta dem spela vänster och höger stereokanal perfekt synkroniserat, och i ProPanel hittar du feedback-filter, mikrofoninställning, Guitar Mode, ingångs-EQ och andra läckra funktioner som ger dig total kontroll över ljudet. Med tiden kommer ännu fler grymma funktioner i appen – så det kommer mer att se fram emot.

Större ljud och tyngre bas

SOUNDBOKS (Gen. 3) har bättre ljudkvalitet än sin föregångare, med en ny horndiskant och ett nytt förstärkarsystem. Hörnen är gjorda av stötdämpande silikonkulor som både skyddar högtalaren och ger en tyngre bas. Ännu en finess är att du känner basen dunka i handtagen när du flyttar festen till en ny plats.

Festa i dagar med ett extra batteri

På högtalarens sida kan du via touch-knappar starta och stänga högtalaren, använda TeamUp-funktionen och reglera volymen på en skala som går ända upp till 11 – en häftig liten detalj. På vänster sida kan du på några få sekunder stoppa i ett nytt batteri om det gamla skulle ta slut (extra tillbehör). Bägge sidor är försedda med handtag så att du lätt kan ta högtalaren med dig överallt. 

TILLBEHÖR FÖR VARJE TILLFÄLLE

Din SOUNDBOKS kan mycket mer än du tror. Ge den ett häftigt tillbehör – så har du en riktig problemlösare som du kan ta med överallt. Läs mer om tillbehör här

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Ljudtryck på upp till 126 dB
 • Kan parkopplas trådlöst med upp till 4 SOUNDBOKS (Gen. 3)
 • Anslutning för mikrofon,
 • DJ-mixer och instrument
 • Bluetooth 5.0
 • Dedikerad app med flera grymma funktioner
 • Batteritid upp till 40 timmars (extra batteri finns separat)
 • Tålighet mot både regn, snö, kyla och värme
 • Solitt byggd i metall och plywood
 • Fronten kan skruvas av och spraymålas
 • Stativ, bärsele, batteri, mikrofon m.m. finns som extra tillbehör

Begränsningar

 • Tar plats och väger en hel del
 • Detaljerna i ljudet inte i nivå med en riktig hifi-lösning
 • Ta hänsyn till din omgivning

Reviews

Videos om SOUNDBOKS (Gen. 3)

Unboxing

Tillbehör till SOUNDBOKS (Gen. 3)

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-6dB)40-20.000 Hz
Förstärkare72 watt
Storlek diskant1"
Storlek bashögtalare10"
Woofer Amount2x
VattentätJa
IP RatingIPX5

Recensioner


4.7
21 recensioner
5
15
4
6
3
0
2
0
1
0
Sandvika
Norge
4/22/2024
Sandvika
Norge
Guido
Tyskland
3/27/2024

Gen 4 har varit ute länge, men i lyssningsjämförelsen i butiken hade gen 3 vunnit med mig ... Lyckligtvis fanns det en online-retur där jag kunde slå till ... Mega nöjd och leverans sker inom 1 dag ... Dunkar upp...

Guido
Tyskland
Jonas
Sverige
3/3/2024

Cool party låda.

Jonas
Sverige
Achim
Tyskland
2/22/2024

Soundboks 3 låter förvånansvärt varmt för en PA-högtalare. Detta gäller för de två fast monterade 25 cm bas-mellanhögtalarna samt för diskanthögtalaren med hornfäste. Med drum and bass är högtalaren i sitt rätta element. Men även med klassisk musik låter högtalaren bra, varvid upplösningen hos de enskilda instrumenten eller deras rumsliga förskjutning naturligtvis ligger efter de mycket högkvalitativa hi-fi-högtalarna. Även om jag personligen föredrar instrumentalmusik låter röster inom jazz och funk också väl hörbara och inte för skarpa, vilket talar för konstruktionen av Hochtornhorn. Batteriet räcker ganska länge, även om jag hittills bara har kört högtalaren på full volym i några minuter, eftersom maxvolymen inte längre är kompatibel med flerbostadshus. Kort sagt, jag är helt nöjd.

Achim
Tyskland
Erik
Nederländerna
2/16/2024
Erik
Nederländerna

Rekommenderade produkter

1 Pro
Trådlös högtalare med batteri
17 998:- / St.