Hopp til innhold
7 340:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Högre makter har hört dina böner. Men det blir också det sista de kommer att höra när den här högtalaren spelat på maxvolym.

Läs mer:

Beskrivning

SOUNDBOKS – batteridriven ljudbest med inbyggd Bluetooth

SOUNDBOKS är en sanslös, batteridriven trådlös högtalare med inbyggd Bluetooth. Den presterar ljudstyrkor i nivå med en rockkonsert på första raden och kan spela i upp till 30 timmar på en laddning. Skulle ett batteri inte räcka till kan det enkelt bytas ut mot ett nytt, fulladdat exemplar.

Högtalaren klarar utan problem regn, snö, öl och extrem värme och kyla. Den sanslöst solida konstruktionen av plywood och metall skyddar dessutom mot även den klumpigaste av festivalbesökare.

På högtalarens högra sida kan du välja mellan två olika grundinställningar och justera volymen – som självklart går ända upp till 11. På vänster sida kan du på några få sekunder stoppa i ett nytt batteri om det gamla skulle ta slut.* Bägge sidor är dessutom försedda med handtag så att du lätt kan ta SOUNDBOKS med dig.

SOUNDBOKS finns i svart finish.

Power Save och Boost för olika ändamål
På sidan av SOUNDBOKS sitter en knapp som låter dig välja mellan högtalarens två olika lägen: Power Save och Boost. Power Save fungerar bäst om du inte nödvändigtvis ska spela för ett helt landskap, utan vill ha lite (hög) bakgrundsmusik.

Boost ställer in högtalaren på att kunna spela högt. Extremt högt. Med SOUNDBOKS i Boost-mode och volymknappen vriden hela varvet runt till 11 kan du förvänta dig ljudtryck så höga att dina inälvor spelas till smoothies! Ett batteri kan spela ca 8 timmar på full volym, men troligen ger du upp innan batteriet.

SOUNDBOKS – skapad utifrån och för fest
SOUNDBOKS grundades av tre unga festivalbesökare, Jesper Theil Thomsen, Christofer Nyvold och Hjalte Emilio Wieth, som efter att ha finkammat marknaden fortfarande inte kunde hitta en ordentlig batteridriven högtalare som de kunde ha med sig på festival utan att skämmas. Så de byggde en egen. Med hjälp av olika ljudgurus skapades SOUNDBOKS från grunden, med siktet inställt på att skapa en högtalare som kunde spela extremt högt, klara de vildaste festerna och spela i timmar.

SOUNDBOKS är inte en hifi-högtalare. Den blir uttråkad om den används för att spela fint detaljerade violinkonserter och/eller Celine Dion-plattor. SOUNDBOKS är en högtalare som skapats utifrån och för fest – och till det fungerar den perfekt.

Tillbehör till SOUNDBOKS SOUNDBOKS

Tekniska specifikationer

FärgSvart
FärgSvart
Vikt (kg)18
Höjd emballage (cm)40
Längd emballage (cm)80
Vikt emballage (kg)19
Bredd emballage (cm)50