HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Hegel Mohican CD-spelare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Hegel Mohican CD-spelare

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Tusentals människor har fortfarande tusentals CD-skivor. En del föredrar till och med att spela musik från en fysisk skiva istället för att streama från sin telefon när de verkligen vill njuta av sin anläggning. Det råder ingen brist på CD-spelare, men idag försöker de flesta av dem att vara ”allt”. De ska spela SACD, ha digitala ingångar, stödja DSD och kanske till och med ha ett hörlursuttag och en app som du kan ladda ned. Problemet är att de här funktionerna inte bara driver upp kostnaden utan dessutom försämrar ljudkvaliteten när du spelar en CD. Det här har Hegel försökt göra något åt i åratal. Nu är resultatet äntligen här... The Mohican – för folk som vill ha det bästa ut av sina CD-skivor.

Mer information kommer. 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.