Hopp til innhold

HEOS by Denon

1239 produkter
1239 produkter
  Sonos Roam Trådlös högtalare med batteri
  Sonos Roam
  Trådlös högtalare med batteri
  2 198:- / st.
  DALI IO-6 Trådlöst headset
  DALI IO-6
  Trådlöst headset
  3 998:- / st.
  DALI OBERON 1 Kompakt högtalare
  DALI OBERON 1
  Kompakt högtalare
  4 496:- / par
  Denon AVC-X4700H Hemmabioreceiver
  Denon AVC-X4700H
  Hemmabioreceiver
  17 498:- / st.

  HEOS by Denon

   

  Heos by Denon är ett elegant, flexibelt och välspelande multiroom-hifi-streamingsystem som du hittar inbyggt i en rad receivers, förstärkare, musikstreamers och trådlösa högtalare från den erkända hifi-producenten Denon. HEOS klarar både trådlös musik, TV-ljud och trådlös surround. Tillsammans med en Denon-anläggning får du både optimal ljudkvalitet och suverän användarvänlighet. Gamla hifi-anor som märks!

  1, 2, 3 – så är du i gång!

  Om du gillar lösningar som är både enkla och bra, är HEOS helt klart något för dig. Det är superenkelt att komma igång, och när du har hämtat app'en kan du med få klick få all din favoritmusik till att strömma ut genom högtalarna.

  Multiroom låter kanske omfattande, men det finns ingen anledning till panik. Det enda som är omfattande med HEOS, är räckvidden och de många möjligheter du får med systemet. Allt som krävs är en gratis HEOS app, en streamingtjänst såsom Spotify, TIDAL, Deezer eller liknande, samt din trådlösa wifi-anslutning.

  Sedan startar det roliga: jakten på den helt perfeka högtalaren! HEOS högtalare fås i många storlekar och modeller, så att du kan hitta en lösning som passar perfekt in i dina rum.

  Fantastiskt ljud på kors och tvärs

  Oavsett ditt behov hittar du alltid en bra lösning med HEOS. Du kan få trådlösa högtalare i olika storlekar, så att du kan få bra ljud i såväl stora som små rum. På långa sommarkvällar kan du ta med högtalarna ut på terrassen, och med de extra batterimodulerna som du kan få till några av högtalarna, kan du njuta av din musik ännu längre.

  För ett mer fulländat ljud, men fortfarande trådlöst, kan du köpa två likadana HEOS-högtalare som kan utgöra höger respektive vänster kanal i stereo. Det ger bra ljud utan att du behöver ha en separat anläggning stående.

  Till vardagsrummet rekommenderar vi dock en riktig anläggning med äkta hifi-högtalare. Med de andra lösningarna kommer du helt enkelt inte upp på samma nivå, oavsett märke.

  En enstaka högtalare, surround-ljud eller något däremellan?

  HEOS erbjuder flera olika möjligheter till att sätta ihop en bra anläggning som kan ge dig ljud i toppklass. Du kan t.ex. överväga HEOS Amp, en trådlös minianläggning med inbyggd förstärkare. Du kopplar enkelt ett par högtalare till anläggningen, och därefter styrs det precis som en vanlig trådlös högtalare. I gengäld kommer du upptäcka att ljudet spelar i en helt annan liga. Det är en riktigt bra lösning till vardagsrummet, eller det rum där du oftast uppehåller dig när du ska njuta av musiken. Flera av Denons surround receivers har också inbyggd HEOS så att du kan blåsa upp musiken i extra stort format.

  HEOS ligger bakom olika soundbar-högtalare, så att du kan få en elegant och stilful lösning till ditt TV-ljud. Dessa kan kompletteras av andra högtalare om du på sikt vill bygga ut ditt system och få ännu mer och bättre ljud.

  Vill du ha surround-ljud, kan HEOS naturligtvis klara det också. Med TV-soundbars från HEOS kan du bygga ut med trådlös subwoofer och trådlösa bakhögtalare, så behöver du inte dra fula kablar tvärs genom rummet. På så sätt kan du både få sublimt TV-ljud och njuta av härlig musik när TV:n är avstängd. Oavsett hur du bygger upp ditt system, styr du det enkelt från den smarta HEOS app'en.

  HEOS – ett hav av möjligheter

  Det geniala med HEOS-systemet är att du kan bygga ut i etapper, när det passar dig. Så snart du har app'en och en enstaka högtalare är du igång. När tiden är inne, lägger du bara till fler högtalare så att du kan utvidga din ljudupplevelse till nästa nivå, t.ex. om vi har utvalda HEOS-högtalare på rea eller om du bara tycker att det är dags att uppgradera ditt system.

  Vad som är viktigt för oss varierar, så kom gärna in i din lokala HiFi Klubben-butik så kan vi ta del av just dina önskemål, och du kan bli klokare på HEOS många möjligheter.

  Oavsett om du är ute efter full surround från början, eller om du vill mjukstarta med en eller två högtalare, är det alltid en god idé att besöka en av våra butiker så att du kan se och uppleva de olika högtalarna innan du handlar. Det ger dig både en uppfattning om materialet, utseendet och självklart ljudkvaliteten när du upplever en högtalare med dina egna ögon och öron innan du beslutar dig.

  Om du vill ha ännu fler möjligheter än dem från HEOS, kan du också spana in Bluesound multiroom-system.