Hopp til innhold
Argon Audio
Trådlöst headset

Argon Audio POP2

698:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av musik fritt och trådlöst med ljudkvalitet du inte vågat drömma om för det här priset. On-ear med upp till 21 timmars musik och hopfällbar musik och hopfällbar design.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Audio POP2 – on-ear-hörlurar med lång batteritid, fint ljud och stilren dansk design

POP2 är ett par smarta on-ear-hörlurar som ger dig möjlighet att lyssna fritt och trådlöst med bra ljud till ett otroligt attraktivt pris. Du får hela 21 timmars trådlös musik, så du kan utan problem låta laddaren stanna hemma. Skulle batteriet ändå ta slut kan du även lyssna genom att koppla in en kabel till din telefon.

POP2 stödjer dessutom både Bluetooth aptX och AAC, så du får optimalt trådlöst ljud med både Android och iOS. Du får helt enkelt ett imponerande ljud till priset. POP2 har en stilren dansk design med mjuka öronkuddar som ger skön bärkomfort för timmar av musiklyssning. Du kan reglera ljudstyrka och byta musik via knappar på höger öronkåpa, som även har en inbyggd mikrofon om du vill prata i telefon.

POP2 kan enkelt fällas ihop för att ta så lite plats som möjligt i väskan, och du får även till ett hardcase-etui så att lurarna även klarar längre resor.

Argon POP2 finns i både svart och vitt utförande. USB C-kabel för laddning, ljudkabel och hardcase-etui medföljer

Tillbehör till Argon Audio POP2

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång20-20.000 Hz
Känslighet94 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 4.1 ( aptX, AAC )
Element storlek40 mm
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter