Hopp til innhold
Argon Audio
Högtalarkabel

Argon Audio Red Edition SC2

40:-Meter

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Diskret högtalarkabel av bra kvalitet. Kan enkelt döljas exempelvis genom att dras i ett rör. Perfekt för sido-/bakhögtalare.

Läs mer:

Beskrivning

Argon Red Edition SC2 – tunn och diskret högtalarkabel till budgetpris
Red Edition SC2 är en både diskret och välljudande högtalarkabel. Det platta utförandet gör den enkel att gömma undan längs golvlisten eller under mattan och du får ledare av ren, syrefri koppar. Den glatta ytan innebär dessutom att kabeln är enkel att dra i rör. Ett fint alternativ till sido-/bakhögtalare och anläggningar i ekonomiklassen.

Red Edition SC2 är en multicore-kabel med 40 enskilda ledare av 99,99 % ren syrefri koppar (OFC).

Välj en kvalitetskabel till dina högtalare
Många brukar använda vanliga lampsladdar från närmaste järnhandel när de ska koppla in högtalarna till anläggningen. Det tycker vi på Hi-Fi Klubben är lite synd, för även om sådana elkablar fungerar utmärkt till lavalampor och elektriska apelsinpressar så är de inte avsedda för musikåtergivning. Du tappar både detaljer och dynamik, och det hörs även om man har en billig anläggning.

Om du lägger lite extra på ett par ordentliga högtalarkablar så får du all den ljudkvalitet din anläggning kan åstadkomma. Och med tanke på investeringens storlek så är det den bästa uppgraderingen du kan göra.

Argon Red Edition SC2 säljs på löpmeter.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabeln som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rhodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget märke
Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke och bygger på mer än 30 års erfarenhet av branschen. Målet med Argon är att erbjuda dig Hi-Fi-produkter av mycket hög kvalitet till en låg kostnad. Argon tillverkas efter Hi-Fi Klubbens specifikationer av handplockade tillverkare i Asien, och eftersom vi har full kontroll genom hela processen kan vi ge produkterna precis de egenskaper och funktioner som passar dina behov. Argon är enastående valuta för pengarna – varje gång!


Tillbehör till Argon Audio Red Edition SC2

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,03
Höjd emballage (cm)0,6
Längd emballage (cm)100
Vikt emballage (kg)0,06
Bredd emballage (cm)0,7