Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Bang & Olufsen Beoplay EQ

4 119:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läcker design, läckert ljud och total trådlös frihet, inkl. ANC och superkompakt laddningsetui i aluminium med möjlighet att ladda trådlöst.

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay EQ – True Wireless in-ear-hörlurar med avancerad Noise Cancellation (ANC), användarvänlig touchkontroll, läcker finish och fint ljud

 • Advanced Active Noise Cancellation (ANC)
 • Bluetooth 5.2 inkl. aptX Adaptive och Apple AAC
 • 6,5 timmars batteritid med ANC aktiverat (20 timmar inkl. laddningsetui)
 • Superkompakt laddningsetui i aluminium
 • Möjlighet till trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)

Bang & Olufsen Beoplay EQ är exklusiva, 100 % trådlösa in-ear True Wireless-hörlurar med övertygande ljudkvalitet och avancerad Noise Cancellation (ANC), så att du kan njuta av din musik i lugn och ro utan att oväsen i omgivningen förstör din upplevelse. Användarvänliga touchfunktioner ger dig kontroll över musik och samtal utan att du hela tiden behöver fiska upp telefonen.

Beoplay EQ har hela sex inbyggda mikrofoner, och tack vare en raffinerad teknik är mikrofonerna riktningsbestämda vid telefonsamtal så att du kan kommunicera med omvärlden i kristallklar kvalitet. Öronsnäckorna sitter säkert och behagligt i örat och via den dedikerade Bang & Olufsen-appen kan du välja mellan fyra nivåer av ljudgenomsläpp från omgivningen. Om du tar ut den ena öronsnäckan pausas musiken och touchknapparna avaktiveras. Det här är väldigt behändigt om du bara ska växla några ord med kompisen eller kollegan bredvid.

Du får Bluetooth 5.2 som jämfört med tidigare ger längre batteritid och räckvidd, samt en mer stabil trådlös överföring. Och med AAC och aptX Adaptive kan du få optimal ljudkvalitet från både Apple- och Android-telefoner. Bang & Olufsen Beoplay EQ är kort sagt en perfekt reskamrat om du inte behöver kunna spola av öronsnäckorna under kranen.

Smart trådlös laddning med superkompakt laddningsetui

Tillsammans med Beoplay EQ får du ett läckert och superkompakt laddningsetui i aluminium som du alltid kan ha med i fickan. Öronsnäckorna sitter säkert i etuiet via magneter, så de trillar inte ur när du öppnar etuiet. Laddningstiden är endast en och en halv timme, och 20 minuters laddning ger dig hela två timmars ny speltid.

Du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare, som du kanske redan har liggande till din telefon. Annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan så laddas batteriet helt automatiskt. Du kan också ladda via USB-kabeln som medföljer om du föredrar det. Du kan ladda etuiet och öronsnäckorna samtidigt så att du får med dig ström för 20 timmars speltid.

Beoplay EQ finns med exklusiv finish i Black Anthracite (svart) eller Sand Gold Tone (vit/guld). Superkompakt laddningsetui medföljer och kan användas trådlöst tillsammans med en Qi-laddare.

Bang & Olufsen – gedigen kvalitet och exklusiv design

Alla produkter från B&O har tagits fram för att leverera ljud av toppkvalitet i exklusiv, innovativ och toppmodern design. De här produkterna utstrålar gedigen kvalitet och stil på en nivå som ger dig en helt unik upplevelse och ägarglädje varje gång du använder dem.

De material som används har valts ut just för att de är både eleganta och hållbara. Hur du än vrider och vänder på det så är äkta trä, exklusiva material och aluminium mer läckert än plast. Och det är just den här känslan av något äkta som gör skillnad i långa loppet.

Bärbara produkter från Bang & Olufsen ger dig friheten att vara spontan utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Din musikupplevelse är en naturlig del av din stil och din vardag och du kommer att ha den till hands utan att behöva vara bunden till stora anläggningar och stickkontakter. Dina hörlurar är dina bästa vänner, men när du ska lyssna tillsammans med andra ska det naturligtvis vara via en högtalare som är både trådlös, mobil, välspelande och snygg. Allt det här levererar B&O – och de gör det med lösningar som är mer gedigna än någon annans!

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Advanced Active Noise Cancellation (ANC)
 • Bluetooth 5.2 inkl. aptX Adaptive och Apple AAC
 • 6,5 timmars batteritid med ANC aktiverat (20 timmar inkl. laddningsetui)
 • Kort laddningstid (1,5 timme för full laddning/20 minuter för två timmars speltid)
 • Användarvänliga touchkontroller på vardera öronsnäcka
 • Automatisk paus/standby
 • Väldigt härlig komfort
 • Dedikerad Bang & Olufsen-app för personliga användarinställningar
 • Riktningsbestämda mikrofoner för samtal i extra hög kvalitet
 • Superkompakt laddningsetui i aluminium
 • Möjlighet till trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)

Begränsningar

 • Inte 100 % vattentäta (IP54)
 • En del alternativ har längre batteritid

Reviews

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay EQ

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20-20.000 Hz
Känslighet107 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.2 ( aptX, Apple AAC, aptX Adaptive, SBC )
Element typ/storlek6 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter