Hopp til innhold
Bang & Olufsen
Trådlöst headset

Bang & Olufsen Beoplay H95

10 990:-st.
Grey Mist

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Ultimata trådlösa over-ear-hörlurar med Adaptive ANC, suverän finish och läcker användning. Ren världsklass över hela linjen!

Läs mer:

Beskrivning

B&O Beoplay H95 – ultimata trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med Adaptive Noise Cancelling (ANC), suverän användarvänlighet, touchkontroller och otroligt läcker finish

 • Ikonisk design med exklusivt utförande i äkta läder och aluminium
 • Adaptive Active Noise Cancelling (ANC)
 • Användarvänliga touchfunktioner/tryckknappar på öronkåporna
 • Enastående ljudkvalitet både trådlöst och via kabel
 • Hopfällbar design

Beoplay H95 är unika och kompromisslösa trådlösa over-ear-hörlurar, framtagna för att fira Bang & Olufsens 95-årsjubileum. Här har de gått all-in för att ge dig den ultimata reseupplevelsen, och både design, finish, ljud och komfort har hämtats från det allra översta toppskiktet. Pricken över i är den nyutvecklade digitala brusreduceringen (Adaptive Active Noise Cancellation) som automatiskt optimerar sig efter din omgivning.

Användningsmöjligheterna är naturligtvis i toppklass med en smart och användarvänlig kombination av fysiska knappar och touchkontroll. På höger öronkåpa höjer och sänker du volymen, medan du på den vänstra manuellt kan öka eller minska graden av brusreducering, från full dämpning till full medhörning från omgivningen. Du får även en dedikerad knapp för att aktivera den röstassistent du föredrar på telefonen, och med upp till 38 timmars batteritid kan du skämma bort dig själv med läckert B&O-ljud under hela resan. Eller med salig tystnad om du föredrar det.

De stora ovala öronkuddarna är vadderade med silkeslent lammskinn och ger en suverän skön komfort. De är fästa med magneter så att du enkelt kan ta en titt på de exklusiva titanelementen som garanterar en suverän ljudkvalitet. Designen är helt hopfällbar, så H95 passar fint i det läckra transportetuiet i aluminium som medföljer.

* Tillgängliga rösttjänster beror på vilken telefon du använder.

Njut av bra ljudkvalitet överallt – hela dagen

Precis som alla andra produkter från B&O är Beoplay H95 både snygga, exklusiva och har ett solitt utförande. Du får en ovanligt härlig kombination av borstat aluminium och äkta läder som du aldrig tröttnar på att se eller röra vid. Öronkåporna kan fällas in så att hörlurarna lätt glider ner i det medföljande etuiet. 

Har du en Android-smartphone som stödjer aptX kan du få nästintill CD-kvalitet via Bluetooth. Beoplay H95 stödjer även Apple AAC, så du kan lita på att du får bästa möjliga ljudkvalitet trådlöst från din smartphone, surfplatta eller dator oavsett om du använder Apple iOS, Android, Mac, PC eller något annat.

Du kan använda Beoplay H95 hela dagen, för batteritiden på det inbyggda batteriet är ända upp till 38 timmar med både Bluetooth och ANC aktiverat. Laddningen sköter du via USB C-kabeln som medföljer, och om du vill spara ström eller behöver använda Beoplay H95 på flyget så kan du koppla in minijack-kabeln som medföljer!

Via USB-kabeln som medföljer kan du koppla Beoplay H95 direkt till datorn och njuta av okomprimerat ljud i full CD-kvalitet. Det här är en läcker detalj som kan göra din tågresa eller arbetstiden på kontoret till en oas av välljud med audiofila kvaliteter. Som en extra bonus laddas då dessutom batteriet medan du lyssnar.

Bang & Olufsen Beoplay H95 Trådlöst headset

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Ikonisk design med exklusivt utförande i äkta läder och aluminium
 • Adaptive Active Noise Cancelling (ANC)
 • Automatisk anpassning av ANC i förhållande till omgivningen
 • Användarvänliga touchfunktioner/tryckknappar på öronkåporna
 • Dedikerad knapp för röststyrning (Siri, Alexa, Google-assistenten)*
 • Fin samtalskvalitet med 4 inbyggda mikrofoner
 • Upp till 38 timmars batteritid
 • Hopfällbar design
 • Stödjer ljudformaten aptX och AAC
 • Kan spela direkt från dator m.m. via USB
 • Kan även spela via vanlig minijack-kabel (medföljer)

Begränsningar

 • Ingen automatisk på/av vid musikavspelning
 • Kan inte spela utan batteriström
 • USB-laddare (standardtyp) är extra tillbehör

Reviews

Videos om Beoplay H95

Tillbehör till Bang & Olufsen Beoplay H95

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20-20.000 Hz
Känslighet95 dB
MikrofonJa
Impedans, passiv24 ohm
Bluetooth versionJa - 5.1 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, AAC )
Avspelning via USBJa

Recensioner


4.8
15 recensioner
5
13
4
1
3
1
2
0
1
0
Jette
Nederländerna
9/2/2023

Som en 20er en Scott set med Canton högtalare slitna, och som en 40er en NAD set med Tannoys. Som en 60er med B&O uppsättningar tappade tron på mina öron, tills detta headset. Låt ledtråden vara den justerbara brusreduceringen, sedan spridningen i ljud och definitionen är utmärkt. Också rik på bas, vanligtvis inte B&O: s bästa punkt, även om det tar några timmars användning. Enkel och användarvänlig användning. Rekommenderas starkt för bortskämda öron. Jag fick min musik tillbaka .......

Jette
Nederländerna
Carsten
Tyskland
7/24/2023

Jag provade hörlurarna med utvalda spår och jämförde dem med andra modeller - B&O övertygade mig! Jag använder dem dagligen för möten och musik och har inte ångrat köpet!

Carsten
Tyskland
Erik
Norge
7/2/2023
Erik
Norge
Johan
Sverige
6/11/2023
Johan
Sverige
Jan
Danmark
6/7/2023

Efter roligt övervägande köpte jag ett par B&O-hörlurar, som jag inte har ångrat, Wow vad ljud, och du kan bära dem i timmar utan att bli trött i öronen. Ja, de är inte heller billiga, men glädjen att lyssna på musik är å andra sidan dubbelt så stor nu. Vikt, liksom bearbetning med öronkuddar i läder, gör dem extremt bekväma att bära under längre perioder, för att inte tala om hängaren, som också är täckt med läder. Jag kan bara säga att jag inte tror att det kan bli mycket bättre. Så gör er själva en tjänst och sätt det på prov.

Jan
Danmark

Rekommenderade produkter

Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådlöst headset
Trådlöst headset
3 217:- / 3 918:- / st.
197
DALI IO-6 Trådlöst headset
DALI IO-6
Trådlöst headset
4 298:- / st.
33