Hopp til innhold
Bluesound POWERNODE (N330) Musikanläggning med streaming

BluesoundPOWERNODE (N330)Musikanläggning med streaming

Streaming-musikanläggningen som fixar allt – och gör det bättre än alla andra! Suveränt hifi-ljud och geniala möjligheter för både musik och TV-ljud.
Vit
st.9 998:-
Förväntad i lager den 7 januari 2022.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Bluesound POWERNODE – kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning med geniala möjligheter, suverän ljudkvalitet och multiroom

Bluesound POWERNODE är en suverän trådlös musikanläggning som i en och samma kompakta apparat ger dig allt du nånsin drömt om när det gäller musik och TV-ljud – utan att du behöver ha en stor anläggning i vardagsrummet. Jämfört med tidigare versioner får du avsevärt bättre ljudkvalitet med mer kraft, supersnabb quad-core-processor och nydesignad 32-bitars D/A-omvandlare. Det här är så nära den perfekta kompakta streaming-anläggningen du kan komma i dag.

Som en extra bonus kan du lägga till Bluesounds trådlösa surround-bakhögtalare som ger dig en ljudupplevelse på en helt ny nivå när du tittar på TV och film. Och det är väldigt enkelt – POWERNODE aktiverar nämligen helt automatiskt surround-funktionen och bakhögtalarna när den registrerar en surroundsignal från din TV. Det här är en genial och användarvänlig funktion som ger dig helt nya möjligheter utan att du behöver kompromissa med din hifi-upplevelse av musik i stereo.

Massor av kraft, massor av musik och supersmidig att använda

De inbyggda resurserna på 2 x 80 watt i POWERNODE håller en kvalitet som kan få ett par riktigt bra hifi-högtalare – inklusive golvmodeller – att spela så att dina öron sjunger av fröjd. Och Bluesound-appen ger dig fullständig överblick över all din musik, med skivomslag och alla funktioner till hands på din smartphone eller surfplatta.

Du kan streama oändliga mängder musik från TIDAL, Spotify Connect, Deezer och andra musiktjänster, samtidigt som du kan spela all världens ljudformat – inklusive 24 bit – i oöverträffad kvalitet. Du hittar naturligtvis också inbyggd internetradio, och med den smarta tvåvägsfunktionen för Bluetooth kan du även spela musik i trådlösa hörlurar.

När du inte har appen till hands kan du använda POWERNODE via den läckra nydesignade touchpanelen i glas på ovansidan. Här styr du grundläggande funktioner (play/paus/volym m.m.) och panelen har inbyggd rörelsesensor, så den lyser upp av sig själv när du närmar dig med handen. En annan ny detalj är att du får fem personliga förvalsinställningar (presets) så att din favorit på internetradion eller bland dina spellistor aldrig är längre bort än en knapptryckning.

Supersmidigt TV-ljud i toppkvalitet

POWERNODE har HDMI-anslutning med Audio Return Channel (eARC) och HDMI-CEC. Det betyder att TV:n och anläggningen kommunicerar med varandra via HDMI, så ljudstyrka m.m. kan skötas via den fjärrkontroll du har till TV:n. Bara koppla in TV:n med en HDMI-kabel – sedan har du TV-ljud i toppkvalitet på anläggningen!

POWERNODE startas och stängs automatiskt, både tillsammans med din TV och via de andra ingångarna, inkl. Bluetooth och den optiska ingången. Om du skulle ha en äldre TV som inte stödjer CEC kan du använda den optiska ingången tillsammans med den inbyggda IR-inlärningsfunktionen så att du fortfarande kan reglera ljudet via TV:ns fjärrkontroll.

Kan kombineras på otaliga sätt med multiroom

Tillsammans med ett par bra hifi-högtalare kan POWERNODE på egen hand fungera som en komplett trådlös musikanläggning. Om – eller rättare sagt när – du får lust, kan du snabbt och enkelt bygga ut systemet med trådlösa högtalare eller andra multiroom-komponenter i Bluesound-systemet så att du kan lyssna på musik i flera rum, både individuellt och i flera samtidigt.

En ovanlig finess på den här nätverksspelaren är att du kan försätta POWERNODE i djup standby (0,5 watt) genom att trycka på touch-panelen på topplattan i cirka 10 sekunder, t.ex. om du inte ska spela musik i det rummet på ett tag. Du väcker den igen genom att kort tryck på samma panel, samtidigt som du kan känna dig nöjd över all den ström du sparat under tiden.

Bluesound POWERNODE (N330) finns i svart eller vitt utförande. IR-fjärrkontroll finns som extra tillbehör.

Test av Bluesound POWERNODE (N330)

Mer bilder på Bluesound POWERNODE (N330)

Bluesound POWERNODE (N330) Musikanläggning med streaming

Höjdpunkter

 • Suverän ljudkvalitet för både musik och TV-ljud.
 • Möjlighet till trådlösa surround-bakhögtalare
 • Väldigt enkelt att styra TV-ljudet via din TV:s fjärrkontroll
 • Flexibla anslutningsmöjligheter, Apple AirPlay 2 och Bluetooth med tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Smidig utbyggnad för multiroom med trådlösa Bluesound-högtalare m.m.
Lars-Erik Nilsson
Sundsvall
99 butikerHitta närmaste butik
Lars-Erik Nilsson

Vår
Expertbedömning

 • Inbyggd stereoförstärkare på 2 x 80 watt med suverän hifi-ljudkvalitet
 • Möjlighet till trådlösa surround-bakhögtalare
 • Enkel att installera, styrs via användarvänlig app för smartphone/surfplatta, samt PC/Mac
 • Touchpanel i glas på ovansidan för grundläggande funktioner (play/paus/volym m.m.)
 • TV-ljudet kan regleras med TV:ns fjärrkontroll via HDMI/CEC eller IR-inlärningsfunktion
 • Redo för röststyrning via separat smarthögtalare eller telefon (Google-assistenten/Amazon Alexa)
 • Apple AirPlay 2 och Bluetooth med aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
 • Många streamingtjänster (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Full trådlös integrering med multiroom-systemet Bluesound, inklusive förstärkare/receivrar från NAD och trådlösa DALI-högtalarsystem med BluOS.
 • Stödjer MQA och HD-ljud upp till 24 bit/192 kHz
 • Högkvalitativ anslutning av hörlurar (både trådlöst och via kabel)
 • Anslutning för externa ljudkällor (TV, CD-spelare m.m.)
 • IR-fjärrkontroll finns som extra tillbehör
 • Anslutning för subbas (både trådlöst och via kabel)

Videos om Bluesound POWERNODE (N330)

Tekniska specifikationer

Förvrängning (THD)0,008%
Signal/brus-förhållande100 dB
Uteffekt 4 ohm80 watt

Tillbehör till Bluesound POWERNODE (N330)

Rekommenderade produkter

NAD C368 Förstärkare med Bluetooth
Förstärkare med Bluetooth
10 998:- / st.