Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
In-ceiling-högtalare (par)

Bowers & Wilkins CCM632

6 496:-par
Förväntad i lager den 22 juni 2024.
  -
Fyll rummet med stämningsskapande bakgrundsmusik från denna superkompakta takhögtalare. Enkel att montera och integrerad backbox.

Läs mer:

Beskrivning

B&W CCM632 – superkompakt 3-tums takhögtalare med överraskande fint och diskret ljud för bakgrundsmusik

  • Ovanligt kompakt
  • Bra ljudkvalitet i förhållande till storleken
  • Enkel och säker montering med ZipDogs-systemet
  • Installationen tar nästan ingen plats bakom högtalaren
  • Integrerad backbox, runt och kvadratiskt frontskydd medföljer

B&W CCM632 är en superkompakt 3-tums takhögtalare för alla rum där du inte vill ha synliga högtalare, men ändå vill kunna ha bakgrundsmusik i vettig kvalitet. Det kan till exempel vara ett kök eller allrum, men möjligheterna är många, inklusive kommersiella installationer i butiksmiljöer.

De små måtten gör det möjligt att placera CCM632 på platser där det annars inte skulle vara möjligt att installera takhögtalare, eller där större inbyggnadsmodeller fortfarande syns för mycket. Det lilla fullregisterelementet har naturligtvis sina begränsningar i den djupa änden av skalan, men ljudkvaliteten är ändå överraskande bra i förhållande till den blygsamma storleken. Och om rummets storlek kräver det är det superenkelt att installera fler högtalare.

CCM632 levereras inkl. både kvadratiskt och cirkulärt frontskydd i matt, vit finish (kan spraymålas). Backboxen är integrerad i designen.

Här hittar du tekniska ritningar

Enkel montering

CCM632 är ovanligt enkel att montera i taket. När du väl skurit ut hålet kan du ställa undan verktygslådan och fixa resten med bara händerna. Med B&W:s smarta ZipDogs-system fäster du först den separata monteringsramen i taket med hjälp av fjädrande klämmor. Sedan klämmer du fast kabeländarna från taket i de två terminalerna och fäster själva högtalaren genom att dra i de två röda snörena. Slutligen sätter du enkelt fast det magnetiska frontskyddet.

Tillbehör till Bowers & Wilkins CCM632

Tekniska specifikationer

Impedans8 ohm
Frekvensomfång (-3 dB)112-16.000 Hz
Frekvensomfång (-6dB)100-17.000 Hz
Känslighet84 dB

Rekommenderade produkter

CI 940
Effektförstärkare för installation
9 998:- / St.