Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådlöst headset

Bowers & Wilkins PX7 S2

4 498:-st.
Grå

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Suveränt ljud, exklusiv design, hög komfort, smidiga att använda – dessa avancerade over-ear-hörlurar med ANC tar dig direkt till lyxklassen.

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins PX7 S2 – exklusiva trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med enastående ljudkvalitet, läcker design och effektiv brusreducering (ANC)

 • Enastående ljudkvalitet
 • Exklusiv, robust och användarvänlig design inkl. smart på/av
 • Effektiv och lättanvänd brusreducering (ANC)
 • Väldigt hög samtalskvalitet och sammanlagt 6 inbyggda mikrofoner
 • Dedikerad Bowers & Wilkins Music-app för personliga användarinställningar (ANC, EQ m.m.)

Bowers & Wilkins PX7 S2 är exklusiva, eleganta och avancerade trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med suverän ljudkvalitet och effektiv noise cancellation (ANC). Här har B&W gått in med alla resurser för att ge dig en helhetsupplevelse i lyxklassen, både när det gäller ljud, komfort, design och finish.

I S2-versionen har både element och magnetsystem fått en rejäl uppgradering, samtidigt som elementen är vinklade för att ge ett ännu mer realistiskt stereoperspektiv. Det här är en teknik som Bowers & Wilkins ursprungligen utvecklade för sin påkostade toppmodell P9. Hela 6 inbyggda mikrofoner ger både ANC och samtalskvalitet ett rejält lyft, och på designsidan har hörlurarna blivit både mindre, lättare och bekvämare att bära. Upp till 30 timmars aktiv batteritid och smart strömstyrning ser till att du kan hålla PX7 S2 redo i standby-läge i veckor – du behöver bara plocka upp dem, sen är du redo att börja lyssna!

Hög komfort och hög användarvänlighet

Alla material har valts för att ge dig bästa möjliga kombination av hållbarhet och låg vikt. Exempelvis är det eleganta tygöverdraget nano-behandlat för att stöta bort vatten, smuts och damm. Invändigt är både öronkuddar och huvudbygel vadderade med memoryskum som följer konturerna på ditt huvud och ger en både skön och exakt anpassning. Det här gör att du kan bära PX7 S2 i timmar utan att bli trött.

I den dedikerade Bowers & Wilkins Music-appen kan du anpassa både klang (EQ) och funktioner så att de matchar din smak och ditt behov. Du får också en extra trycknapp på den ena öronkåpan där du via appen kan bestämma om den ska aktivera din röstassistent på telefonen eller de ANC-inställningar du föredrar.

ANC, telefonsamtal i toppkvalitet och sex mikrofoner

Utöver komforten och ljudkvaliteten har Bowers & Wilkins också jobbat hårt för att ge dig telefonsamtal i toppklass. PX7 S2 är nu bestyckade med hela sex avancerade mikrofoner – tre i vardera öronkåpa – och de samarbetar alla för att fånga upp din röst på bästa sätt och samtidigt ge dig bästa möjliga dämpning av störande ljud från omgivningen. Här har det skett en stor uppgradering jämfört med den ursprungliga PX7, och du kommer att njuta av den förbättrade kvaliteten varje gång du ska prata med någon.

Till skillnad från tidigare har B&W nu fastställt ANC-funktionen en gång för alla. Det här har de gjort för att hitta den inställning som ger bästa möjliga kombination av effektiv ANC och hög hifi-ljudkvalitet. I gengäld kan du nu själv välja hur mycket medhörning (transparency) du vill ha och aktivera den med ett tryck på öronkåpan. En enkel och effektiv lösning som fungerar perfekt i vardagen.

Bowers & Wilkins PX7 S2 finns i flera exklusiva utföranden. Transportetui medföljer.

Genialt användarvänliga med smart start/stopp

PX7 S2 har inbyggda sensorer som automatiskt aktiverar och stänger av både hörlurar och uppspelning utifrån om du ska lyssna, prata eller använda öronen till annat. Ska du lyssna på musik? PX7 S2 startas automatiskt när du plockar upp dem. Ska du säga något till personen bredvid? PX7 S2 stoppar uppspelningen från din musikapp när du lyfter någon av öronkåporna eller hänger lurarna runt halsen – och fortsätter automatiskt spela upp musiken igen när du är redo att lyssna vidare.

Lägg bara ifrån dig PX7 S2, så slår de själva ifrån strömmen och stoppar musikappen. När du plockar upp dem igen börjar de spela från samma ställe i musiken. Alla dessa automatiska funktioner är avaktiverade när du packar upp PX7 S2 ur kartongen, men det tar bara ett ögonblick att aktivera dem i appen. På så sätt kan du snabbt testa om sensorerna fungerar korrekt på just ditt huvud. Alla huvuden är nämligen olika och i en del fall får du en stabilare funktionalitet om du slår ifrån automatiken.

Obs: Tänk på att om du avaktiverar sensorerna så måste du själv komma ihåg att stänga av hörlurarna. PX7 S2 går då över i sparläge om du inte spelar musik, men batterierna kommer att laddas ur med tiden.

Högkvalitativ Bluetooth och avancerad noise cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins var den första tillverkaren på marknaden som använde det avancerade Bluetooth-chipet aptX Adaptive BT 5.0. Det ger dig bättre trådlöst ljud, bättre brusreducering, lägre strömförbrukning och kortare fördröjning mellan ljud och bild när du tittar på filmer och videoklipp (low latency). Här får du effektiv brusreducering utan att behöva suga livet ur musiken, vilket du kan uppleva med en del alternativ.

Via den dedikerade Bowers & Wilkins Music-appen kan du finjustera transparency-funktionen, som släpper igenom röster från omgivningen mer eller mindre. Om du sitter i din härliga ANC-bubbla på flyget och bara vill höra vad stewarden försöker säga, så ger du bara ANC-knappen ett kort tryck – så hör du vad som sägs. Och det med precis den nivå av medhörning du har valt.

En annan läcker detalj är att PX7 S2 kan kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint) så att du snabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan. Det här är riktigt smart om du till exempel sitter på tåget och inte vill rota runt efter dina enheter.

Om du vill spara ström kan du lyssna via minijack-kabeln som medföljer, eller via USB-C från datorn, vilket samtidigt laddar hörlurarna. Med USB-avspelning kan du även njuta av okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet utan att behöva investera i en separat D/A-omvandlare, vilket är fallet med de flesta andra hörlurar.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Enastående hifi-ljudkvalitet med effektiv Noise Cancellation (ANC)
 • Exklusiv och robust design med smutsavvisande textil
 • Väldigt användarvänliga med fysiska knappar smart på/av
 • Dedikerad knapp för röstassistent eller personlig ANC-inställning
 • 30 timmars batteritid med Bluetooth och ANC aktiverat
 • Väldigt hög samtalskvalitet med 6 mikrofoner
 • Dedikerad Bowers & Wilkins Music-app för personliga användarinställningar (ANC, EQ m.m.)
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD och aptX Adaptive 24bit
 • Kan anslutas till två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint)
 • Kan även spela via kabel (både minijack och USB)
 • Enkelt att aktivera röstassistent på telefon
 • Vridbara öronkåpor underlättar transport

Begränsningar

 • Kan inte spela utan batteriström
 • Ej helt hopfällbara
 • Ingen SideTone (medhörning under samtal)
 • Inte utformade för sport och träning
 • USB-laddare är extra tillbehör

Reviews

Tillbehör till Bowers & Wilkins PX7 S2

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, SBC )
Element typ/storlek40 mm - Dynamic driver
Avspelning via USBJa

Recensioner


4.8
68 recensioner
5
56
4
10
3
1
2
0
1
1

Rekommenderade produkter