Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Trådlöst headset

Bowers & Wilkins PX7

4 398:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Suveränt ljud, exklusiv design, hög komfort, smidiga att använda – dessa avancerade over-ear-hörlurar med ANC tar dig direkt till lyxklassen.

Läs mer:

Beskrivning

Bowers & Wilkins PX7 – exklusiva, lyxiga trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med enastående ljudkvalitet, läcker design och avancerad noise cancelling (ANC)

 • Enastående ljudkvalitet med djup och fyllig bas
 • Väldigt användarvänliga med smart på/av-funktion
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
 • Adaptive Bluetooth 5.0, inkl. AAC och aptX HD
 • Exklusiv design i kolfiber-komposit och nano-behandlad textil

Bowers & Wilkins PX7 är exklusiva och avancerade over-ear-hifi-hörlurar med Bluetooth, suverän ljudkvalitet och smart noise cancelling (ANC). Här har man satsat allt på att ge dig en helhetsupplevelse i lyxklassen, både när det gäller ljud, komfort, design och finish.

PX7 har dagens bästa Bluetooth 5.0-teknik, som arbetar perfekt tillsammans med den avancerade ANC-funktionen. Det betyder optimal ljudkvalitet, samtidigt som du får en state-of-the-art-brusreducering som automatiskt anpassar sig efter din omgivning och utan att försämra ljudet säkerställer en musikupplevelse utan störande moment utifrån.

Alla material har valts för att ge dig bästa möjliga kombination av hållbarhet och låg vikt. Till exempel är huvudbygeln tillverkad i ett kolfiber-kompositmaterial som är både lättare och starkare än metall. Och det eleganta tygöverdraget på de vridbara öronkåporna är nano-behandlat för att stöta bort vatten, smuts och damm.

Genialt användarvänliga med smart på/av-funktion

PX7 har inbyggda sensorer som automatiskt aktiverar och stänger av både hörlurar och uppspelning utifrån om du ska lyssna, prata eller använda öronen till annat. Ska du lyssna på musik? PX7 startas automatiskt när du plockar upp dem. Ska du säga något till personen bredvid? PX7 stoppar uppspelningen från din musikapp när du lyfter någon av öronkåporna eller hänger lurarna runt halsen – och fortsätter automatiskt spela upp musiken igen när du är redo att lyssna vidare.

Lägg bara ifrån dig PX7, så slår de själva ifrån strömmen och stoppar musikappen. När du plockar upp dem igen börjar de spela från samma ställe i musiken. För att aktivera röst-assistenten i telefonen, trycker du bara på en knapp – sedan är assistenten redo att lyssna. enkelt, intuitivt och genialt!

Upp till 30 timmars aktiv batteritid och smart strömstyrning ser till att du kan hålla dina PX7-lurar redo i standby-läge i veckor – du behöver bara plocka upp dem, sen är du redo att börja lyssna!

Bowers & Wilkins PX7 finns med finish i svart (Space Grey) eller silver (Silver). Transportetui medföljer.

Exklusiva och otroligt starka material

PX7 är högteknologiska hörlurar där allt utvecklats in-house hos Bowers & Wilkins och inget har lämnats åt slumpen. Det gäller även alla val av material, som kombinerar maximal styrka och minimal vikt. Huvudbygeln är tillverkad i ’short strand carbon fibers’ – ett helt nytt kolfiber-kompositmaterial som väger betydligt mindre än både stål och aluminium men är mycket starkare och bättre på att dämpa resonans och stående vågor. Det gynnar både hållbarhet, komfort och ljudkvalitet, och som en extra bonus gör det dina PX7-lurar väldigt snygga.

Bowers & Wilkins har testat en lång rad material till öronkuddarna, där valet slutligen föll på ett mjukt konstläder. Det har visat sig ge bäst ljudkvalitet, samtidigt som det är mer hygieniskt och allergisäkert än äkta läder. Det eleganta textilmaterialet på huvudbygel och öronkåpor är en patenterad design som är nano-behandlad för att avvisa damm och smuts. Därför behöver du inte vara orolig för att dina PX7 ska se slitna och smutsiga ut.

Högkvalitativ Bluetooth och avancerad noise cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins är den första tillverkaren på marknaden som använder nya Bluetooth-chipet aptX Adaptive BT 5.0. Det innebär kort sagt bättre trådlöst ljud, bättre brusreducering, lägre strömförbrukning och kortare fördröjning mellan ljud och bild när du till exempel använder PX7 för att se film. Med det nya chipet kan du äntligen få effektiv ANC utan att behöva suga livet ur musiken, vilket du kan uppleva med en del alternativ.

PX7 har Adaptive ANC, vilket betyder att brusreduceringen automatiskt anpassar sig efter omgivningen. Via den dedikerade Bowers & Wilkins-appen kan du finjustera funktionen efter din egen personliga smak. Det gäller även voice pass-through, som ser till att röster från omgivningen mer eller mindre släpps igenom. Och om du sitter i din härliga ANC-bubbla på flyget och bara vill höra vad stewarden försöker säga, så ger du bara ANC-knappen ett kort tryck – så hör du vad som sägs.

En annan läcker detalj är att PX7 kan kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (Dual Mode), så att du snabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan. Det här är riktigt smart om du till exempel sitter på tåget och inte vill rota runt efter dina enheter.

Om du vill spara ström kan du lyssna via minijack-kabeln som medföljer, eller via USB från datorn. Med USB-avspelning kan du njuta av okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet utan att behöva investera i en separat D/A-omvandlare, vilket är fallet med de flesta andra hörlurar.

Telefonfunktionalitet i toppkvalitet

Utöver de musikaliska kvaliteterna har B&W också jobbat hårt för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse när du pratar i telefon. PX7 använder därför två mikrofoner och Clear Voice Capture-teknik (CVC 2) som förbättrar röståtergivningen markant. Den ena mikrofonen fokuserar på din röst, medan den extra mikrofonen fångar upp störande ljud från omgivningen och hjälper till att lyfta fram rösten.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Enastående ljudkvalitet med djup och fyllig bas
 • Väldigt användarvänliga med smart på/av-funktion
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC) med Pass-Through
 • Dedikerad app för personliga användarinställningar
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD och aptX Adaptive 24bit
 • Exklusiv design i kolfiber/komposit och smutsavvisande textil
 • Kan anslutas till två Bluetooth-enheter samtidigt
 • Kan även spela via kabel (minijack/USB)
 • Samtal i hög kvalitet med CVC (Clear Voice Capture)
 • Enkla att aktivera via din personliga röststyrningsassistent (Google Assistant, Apple Siri m.fl.)
 • Vridbara öronkåpor för smidig transport (hårt transportetui medföljer)
 • Finns i flera färger

Begränsningar

 • Kan inte spela utan batteriström
 • Ej helt hopfällbara
 • Ej lämpliga för sport och träning

Reviews

Videos om Bowers & Wilkins PX7

Tillbehör till Bowers & Wilkins PX7

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång10-30.000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, Apple AAC )
Avspelning via USBJa

Rekommenderade produkter