Hopp til innhold

BURSON AUDIOPlaymate 2Hörlursförstärkare 

Ge dig själv en äkta head-fi-upplevelse när du lyssnar på musik från dator eller telefon. Klass A-förstärkare och audiofil USB-C-anslutning.
st.7 498:-
Förväntad i lager den 5 juni 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Burson Audio Playmate 2 – kompakt audiofil klass-A-hörlursförstärkare i head-fi-klass för dator, smartphone och andra digitala ljudkällor

Burson Playmate 2 är en solid head-fi-hörlursförstärkare som är framtagen för att användas stationärt tillsammans med din dator eller telefon, till exempel när du vill njuta av musik via dina head-fi-lurar medan du arbetar. Playmate 2 kan driva ett par äkta High End-hörlurar och få dem att prestera riktigt fint, och jämfört med de mer exklusiva Burson-modellerna är den både mer kompakt och mer prisvänlig. Det betyder att du får lättare att göra plats för den både på skrivbordet och i budgeten.

Playmate 2 är en hörlursförstärkare för digitala ljudkällor. Det vill säga att det finns en inbyggd digitalomvandlare, men inga analoga ingångar. Du kan ansluta dator, telefon, Windows eller Mac via USB-C, så du behöver aldrig tampas med donglar eller adaptrar – det är ren plug-n-play! Om du vill lyssna direkt från till exempel en musikstreamer eller CD-spelare kan du använda den optiska ingången. Du får också ett par RCA-utgångar så att du kan använda Playmate 2 som separat DAC eller digital förförstärkare.

Precis som på de mer påkostade Burson-modellerna i toppklassen är den analoga delen i Playmate 2 konstruerad på klassiskt koncept med diskreta komponenter och klass A-utgångssteg. Det är principer som skulle verka lyxiga i en fullvuxen integrerad förstärkare. Men det här är ”bara” en hörlursförstärkare – så det här är med andra ord helt galet bra. Den digitala delen är i gengäld splitter ny och särskilt utvald, eftersom ESS gör några av de bästa D/A-omvandlare som går att uppbåda.


En perfekt partner till din dator – även till gaming

Burson har gett USB-porten på Playmate 2 extra mycket kärlek. Här används ett kraftfullt XMOS-chip och USB-porten stödjer signaler upp till 32 bit/768 kHz och kan till och med spela av DSD 512-filer. På förstärkarens front sitter dessutom en mikrofoningång. Anslut dina audiofila hörlurar och en separat mikrofon, sedan är du redo för gaming med en ljudkvalitet i en klass som bara ett fåtal någonsin kommer att få uppleva. Du kan även koppla in gaming-headset med mikrofon direkt i förstärkaren. 

Höjdpunkter

 • Kompakt och exklusiv design i aluminium
 • Diskret uppbyggd med klass A-utgångssteg
 • Audiofil USB-ingång (upp till 32 bit/768 kHz)
 • Mikrofonanslutning för gaming
 • Fjärrkontroll finns som extra tillbehör
Robert Lints
Stockholm Sveavägen
99 butikerHitta närmaste butik
Robert Lints

Vår
Expertbedömning

 • Kompakt och exklusiv design i aluminium
 • Klass A-utgångssteg
 • Byggd med diskreta komponenter
 • Audiofil USB-ingång med stöd för upp till 32 bit/768 kHz
 • Mikrofonanslutning för gaming
 • Kan driva audiofila head-fi-hörlurar
 • Fjärrkontroll finns som extra tillbehör

Videos om BURSON AUDIO Playmate 2

Tekniska specifikationer

Förvrängning (THD)0,0018%
Signal/brus-förhållande96 dB

Recensioner


5.0
3 recensioner
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Vladimir
Danmark
2 dagar sen
Vladimir
Danmark
Kai
Tyskland
5/5/2023
Kai
Tyskland
Bo
Sverige
3/18/2023
Bo
Sverige

Tillbehör till BURSON AUDIO Playmate 2

Denon AH-D7200 Head-fi hörlurar
Head-fi hörlurar
8 698:- / st.
8
Denon AH-D5200 Head-fi hörlurar
Head-fi hörlurar
6 498:- / st.
2

Rekommenderade produkter