Hopp til innhold

Bang & Olufsen
– exklusivt inbyggt ljud

Vill du ha inbyggda högtalare som är en fröjd för både öron och ögon? Då är B&O redo att uppfylla dina drömmar med designhantverk i världsklass.

Danska Bang & Olufsen är kända över hela världen för sin exklusiva och ikoniska design, och när de ger sig i kast med inbyggnadsljud ska du naturligtvis även här få en lösning som skiljer sig från allt annat och ger dig en unik upplevelse av renodlad lyx. Inbyggnadshögtalarna från B&O är ett givet val om du redan är i färd med att bygga ett gediget B&O-system i hela ditt hem, men du kan också utan problem använda dem tillsammans med andra lösningar, till exempel ett multiroom-system med Sonos, Denon HEOS eller Bluesound.

Till skillnad från nästan alla andra inbyggnadshögtalare på marknaden är B&O inte nödvändigtvis avsedda att ha en så diskret och osynlig presentation som möjligt. Till alla modeller medföljer ett diskret frontskydd i vitt, men därutöver har de designat ett urval av fantastiska frontgaller utfrästa i anodiserat aluminium (Advanced Grilles) som kommer att ge installationen ett helt unikt och exklusivt utseende när högtalaren är monterad i ditt tak eller din vägg. Dessa frontgaller kan köpas som extra tillbehör.

 

Alla Advanced Grilles är designade och tillverkade på B&O:s egen Factory 5-anläggning i danska Struer som fortfarande tar hand om de mest avancerade uppdragen i samband med deras produkter. Den tid och omsorg som läggs på arbetet här lyser igenom så fort du ser det färdiga resultatet. Här har du verkligen en serie inbyggnadshögtalare som tål uppmärksamhet – även när de inte spelar.

Både för
väggar och tak

Det vita standard-frontskyddet som medföljer bägge serier fästs enkelt med magneter och är smyckat med en elegant aluminiumkant som gör att högtalaren ger ett exklusivt intryck när den är färdigmonterad i tak eller vägg. Alla 6- och 8-tums takmodeller kan använda samma frontskydd (inkl. Advanced Grilles) och passar i samma monteringshål. På så sätt kan du med B&O anpassa både ljudkvalitet och färgval i takt med att din smak och dina behov förändras.