Hopp til innhold

Få en hifi
anläggning
för ett löjligt pris

FORTE från Argon Audio är eleganta och otroligt kraftfulla aktiva högtalare för musik, spel och TV-ljud. Och nu kan du få dem till ett förmånligt pris - slå till innan det är för sent!

FORTE-serien har varit en stor framgång för Argon Audio, och det är med goda skäl.
Här får du allt du behöver för att njuta av musik i fantastisk Hi-Fi-kvalitet utan att behöva ha ett separat system på hyllan. Du kan spela upp musik trådlöst via Bluetooth från din mobiltelefon, ansluta en skivspelare direkt till högtalarna, få fantiastiskt HiFi-ljud till din TV samt ansluta din dator via den optiska ingången för att njuta av dina favoritspel med bra ljud.

Nu den nya Mk2-versionen kommit ut, och det är därför vi säljer den ursprungliga FORTE-serien till ett förmånligt pris.

Vilken
FORTE
passar dig?

Om du kan avstå från HDMI-ingången till TV:n kan du spara riktigt mycket pengar om du väljer den första upplagan. Du får samma fantastiska ljud och du kan investera pengarna som du sparar i ett bra subwoofer eller en vacker SOLO-musikstreamer från Argon Audio. Du kommer inte att hitta en bättre ljudupplevelse för pengarna någon annanstans.

Besök din närmaste HiFi Klubben-butik och upplev FORTE - äkta Hi-Fi på det smarta sättet!

Trådlös
musik
inom räckhåll

Via Bluetooth kan du spela all världens musik trådlöst och i bra kvalitet från din telefon, surfplatta eller dator. Det gäller både musiktjänster, din egen musiksamling och andra streamingtjänster som exempelvis YouTube och Netflix. Bluetooth löser det.

Perfekt till din
skivspelare

FORTE har dedikerad skivspelaringång med inbyggd RIAA-förstärkare så att du kan ansluta en helt vanlig skivspelare direkt. Förbered dig för nostalgiska stunder till det varma knastret från dina favoritplattor.

Stort ljud
bättre gaming

Du får en mycket större gaming-upplevelse med kanonbra ljud. Det kan vara ett par kompakta FORTE-högtalare på skrivbordet och kanske en subbas som ger extra tryck i explosionerna. Gaming på TV:n? Prova ett par starka golvhögtalare!

Exklusiv
skandinavisk
design

FORTE har en enkel och stilren skandinavisk design som fungerar både med och utan frontskydden i tyg. Du kan välja mellan svart eller vit matt lack, alla med matchande trimring i äkta aluminium. Vad passar bäst till just din inredning?