Hopp til innhold

Bang & Olufsen möter
Ferrari

Med den exklusiva B&O Ferrari Edition kan du få en helt unik upplevelse från två av världens stora ikoner inom ljud, teknik och design.

Bang & Olufsen Ferrari Edition är en exklusiv specialversion av några av B&O:s populäraste och mest ikoniska produkter. Här kan du njuta av den fantastiska röda finishen Ferrari Red på dina trådlösa hörlurar eller din trådlösa högtalare, och du får B&O:s läckra aluminiumdesign och enastående ljudkvalitet på köpet.

Oavsett om du älskar design, musik, Formel 1 eller superbilar får du en helt unik upplevelse med Bang & Olufsen Ferrari Edition. Är det dags att skämma bort dina sinnen lite extra?

Ferrari
Editions

Bang & Olufsen
hög kvalitet
och exklusiv design

Hur du än vrider och vänder på det så är äkta trä, exklusiva material och aluminium mer läckert än plast. Och det är just denna känsla av äkta vara som ger dig en helt unik upplevelse och ägarglädje varje gång du använder din B&O-produkt.

Bärbara produkter från Bang & Olufsen ger dig friheten att vara spontan utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Din musikupplevelse är en naturlig del av din stil och din vardag och du kommer att ha den till hands utan att behöva vara bunden till stora anläggningar och stickkontakter. Dina hörlurar är dina bästa vänner, men när du ska lyssna tillsammans med andra ska det naturligtvis vara via en högtalare som är både trådlös, mobil, välspelande och snygg.

Upplev
världsklass
med Bang & Olufsen