Hopp til innhold
DALI PHANTOM E-60 S In-ceiling-högtalare

DALIPHANTOM E-60 SIn-ceiling-högtalare

Få läcker bakgrundsmusik från en enda högtalare som byggts in i taket och nästan inte syns. Smart lösning för badrum och andra mindre rum.
st.3 748:-
Okänd leveranstid
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI PHANTOM E-60 S – 6,5-tums tvåvägs stereohögtalare för att enkelt få musik i mindre rum

PHANTOM E-60 S är en högkvalitativ takhögtalare som kan återge en två-kanalig stereosignal från en enda högtalare. Ett smart alternativ för mindre rum där du gärna vill ha bakgrundsmusik men inte behöver en stor autentisk hifi-ljudbild, till exempel i köket, badrummet eller ett barnrum.

Jämfört med en komplett stereolösning med två separata högtalare är PHANTOM E-60 S både smidigare, diskretare och mer ekonomisk. Och med ett solitt 6,5-tums bas-/mellanregisterelement och två seriösa softdome-diskanter har du fortfarande massor av bra ljud att njuta av. Den fina spridningen gör också PHANTOM E-60 S till en praktisk lösning i väldigt avlånga rum, där det ibland kan vara en utmaning att få en jämn fördelning av ljudet.

Enkel och flexibel att använda

PHANTOM E-60 är lätt att montera och du kan finjustera ljudet i vardera kanal för optimal klang i lyssningsrummet. Med membran i fukttålig polypropen är badrum eller en placering under tak utomhus också inom räckhåll.

En särskild finess med E-60 S är att den passar perfekt för eftermontering i ett färdigt tak om du exempelvis av störningsskäl eller av brandsäkerhetsskäl måste montera en backbox på högtalaren (extrautrustning). Om du av designmässiga anledningar föredrar ett fyrkantigt frontskydd så finns detta att köpa till som extrautrustning.

Tekniska ritningar kan hämtas här

Höjdpunkter

  • Komplett musiksignal från en enda högtalare
  • Kan eftermonteras i befintliga tak
  • Lätt för förstärkaren att driva
  • Enkel att montera via Dogleg-fästen
  • Elektronisk skyddad mot överhettning

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång (-3 dB)57-25.000 Hz
Impedans8 ohm
Känslighet90 dB

Tillbehör till DALI PHANTOM E-60 S

Rekommenderade produkter

Musikanläggning med streaming
8 090:- / st.