Hopp til innhold
Denon
Trådlöst headset

Denon AH-GC30

3 498:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bekväma, trådlösa, välspelande, hopfällbara och med effektiv Noise Cancelling (ANC). En läcker upplevelse både ute och hemma.

Läs mer:

Beskrivning

Denon AH-GC30 – trådlösa over-ear hörlurar med Bluetooth, Noise Cancelling (ANC) och läcker finish

Denon AH-GC30 är trådlösa, bekväma och välspelande over-ear-hörlurar med aktiv brusreducering (Noise Cancelling, ANC). Oavsett om du sitter på tåget, flyget eller vid anläggningen hemma i vardagsrummet, kommer de här läckra och hopfällbara lurarna att ge dig stora musikupplevelser – helt utan att du blir störd av oljud omkring dig. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du även prata i telefon med imponerande klart ljud.

De avancerade Free Edge-elementen är konstruerade med kantupphängning precis som på riktiga högtalare. En tekniken som är lånad från Denons mest exklusiva hifi-hörlurar, vilket bäddar för ett otroligt luftigt, naturligt och dynamiskt ljud.

Batteritiden är på upp till 20 timmar med Bluetooth och ANC aktiverat. Automatisk standby på både Bluetooth och ANC ser till att hörlurarna inte ligger och töms om du skulle glömma att stänga av dem. Om batterierna ändå skulle ta slut kan du fortfarande lyssna via kabeln som medföljer, precis som med vanliga hörlurar. Det drar ner ljudkvaliteten en aning, men AH-GC30 lägger trots allt inte av helt som en del konkurrenter.

Denon AH-GC30 finns i svart eller vitt utförande.

Gjord för resor, komfort och musiklyssning

AH-GC30 är fullmatade med genomtänkta detaljer som gör det till ett sant nöje att ta med dem när du går ut. Till exempel kan de kopplas trådlöst till två Bluetooth-enheter samtidigt (Dual Mode), så att du blixtsnabbt kan växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du ser en film på surfplattan.

Komforten är i toppklass, så du kan lyssna i timmar utan att bli trött. Den vadderade huvudbågen och öronkuddar av memoryskum skämmer bort öronen och höjer musikupplevelsen. En vridbar led med två rörliga axlar på öronkåporna säkerställer en helt optimal placering över öronen. Byglar och leder är exklusivt och solitt utförda i aluminium, så AH-GC30 klarar alla utmaningar i dag såväl som i morgon.

Både öronkåpor och byglar kan fällas ihop på AH-GC30 och etuiet som medföljer får plats i den mest välfyllda resväska. Om du ska flyga kan du använda den medföljande minijack-kabeln för att koppla in lurarna till planets underhållningssystem eller om du helt enkelt vill spara batteri.

Avancerad brusreducering, högkvalitativ Bluetooth och samtal i kristallklar kvalitet

AH-GC30 har en sluten konstruktion med mjuka, omslutande öronkuddar i memoryskum. Bara det här dämpar effektivt störningar från omgivningen. Resten hanteras av den inbyggda aktiva elektroniska brusreduceringen (Noise Cancelling, ANC).

Du kan välja mellan tre ANC-inställningar för flyg, bus/tåg och kontor, och om du behöver höra vad stewarden säger eller vill släppa in ljud från omgivningen av någon annan anledning så kan du aktivera hear-through-funktionen genom att bara röra vid öronkåpan.*

Bluetooth-funktionen stödjer aptX, aptX HD och Apple AAC, vilket innebär att du kan uppnå dagens bästa Bluetooth-ljudkvalitet, oavsett vilken telefon eller trådlös musikspelare du använder. Du kan också koppla hörlurarna till datorn via en USB-kabel. Då kan du få okomprimerat digitalt ljud i full CD-kvalitet.

Clear Voice Capture är en raffinerad teknik som förbättrar ljudet på flera parametrar och ser till att du får en imponerande tydlig röståtergivning när du pratar i telefon – även i väldigt bullriga miljöer.

Denon Audio App – ger dig en ännu större upplevelse

Denon Audio App kan göra musiklyssningen på din smartphone ännu roligare. Ljudbilden kan finjusteras med equalizer-inställningar, samtidigt som Spectrum Analyzer, internetradio, spellistor och uppdatering på sociala medier förgyller upplevelsen ytterligare. Finns till iOS och Android.

* HiFi Klubben avråder från användning av ANC i trafiken bland bilar eller i andra liknande situationer.

Tillbehör till Denon AH-GC30

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång5-50.000 Hz
Känslighet98 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv16 ohm
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, Apple AAC )
Element storlek40 mm
Avspelning via USBJa

Rekommenderade produkter