HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Placera TV-skärmen som du vill

Stativ och fästen för alla behov

Både TV-apparater och fästen är olika beskaffade, så tänk dig för en extra gång innan du sticker ut och köper första bästa. Vi har kvalitetsfästen för alla TV-apparater och behov, och här ser du några av dem.

Platt in mot väggen

Montering platt in mot väggen är en väldigt populär lösning. Det är enkelt och platsbesparande, och TV:n hänger nästan som en tavla. Fästen finns till TV-apparater av alla storlekar, en del har smarta lösningar som inbyggda vattenpass eller enkel tillgång till anslutningar.

 

 

 


Mitt på golvet

Om du t.ex. har stora glasytor eller en fritt stående soffgrupp i vardagsrummet kan ett golvstativ vara den mest optimala lösningen. Då behöver du inte borra hål i väggen och har helt fria händer att ställa TV:n precis där du vill ha den.

 

 

 


Uppe i taket

Ibland passar det bäst att hänga TV:n högt upp mot taket, till exempel i ett kök eller sovrum. Här kan du välja ett fäste som kan lutas framåt så att du får en optimal betraktningsvinkel mot bilden.

 

 

 


Vrid i alla riktningar

När du inte kan möblera efter TV:n kan du hänga den på ett vridbart fäste istället. Då hänger TV:n platt in mot väggen när du inte använder den. När du sen ska se en film drar du bara ut den och vrider den i riktning mot soffan. Elegant och flexibelt! 

 

 

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida