HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SONOS AMP

Starkare streaming och stort TV-ljud

Nya Sonos Amp är en 2 x 125 watt stark trådlös musikanläggning med streaming, röststyrning, multiroom och stort TV-ljud via HDMI. Välj till ett par hifi-högtalare – så får du ett ljud som verkligen känns!

Vill du ha de bästa trådlösa möjligheterna och stort ljud utan att behöva ha en stor anläggning i vardagsrummet? Då kommer nya Sonos Amp som en skänk från ovan. Den här lilla svarta lådan kan sätta rejäl fart på ett par riktiga hifi-högtalare och ge dig stora musikupplevelser. En riktigt bra lösning för vardagsrummet där du vill ha en snygg lösning. Särskilt eftersom du samtidigt kan lyfta TV-ljudet ett antal klasser.

Amp är även förberedd för röststyrning så att du via en smarthögtalare (från Sonos eller någon annan) eller din smartphone kan sköta en mängd funktioner bara genom att berätta för Amp vad den ska göra. Utvecklingen av röststyrning går rasande fort och här får du chansen att haka på redan från början.

PIC1_SONAMP_LP_1800x1300.jpg

Häftigt TV-ljud med HDMI

De pyttesmå inbyggda högtalarna i din TV kan inte på något sätt göra den fina bilden rättvisa. Du förtjänar en mycket bättre upplevelse, och därför har Amp HDMI-port. Det gör att du kan koppla in din TV, få optimal digital ljudkvalitet och samtidigt reglera ljudstyrkan via din TV:s fjärrkontroll. Sedan har du både stort ljud och smidig användning.

 

Enkel att använda och perfekt multiroom-integrering

Du får hela paletten av läckra Sonos-möjligheter, inklusive full integrering av en mängd streamingtjänster som Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Napster, SoundCloud m.fl. All världens musik till hands via din smartphone – i en och samma app!

Amp ingår i det förträffligt användarvänliga multiroom-systemet Sonos som enkelt kan ge dig trådlös musik i hela ditt hem. Om du vill ha musik i flera rum lägger du bara till trådlösa Sonos-højtalere i lämplig storlek och trycker på ett par knappar – sedan är du igång. Och hela familjen kan styra hela rasket från varsin Sonos-app!

PIC2_SONAMP_LP_1800x1300.jpg