Hopp til innhold

HiFi Klubben
Stockholm Kungens Kurva


Kontakt

AdressGamla Södertäljevägen 216, 141 70 Segeltorp
ParkeringDet finns gott om parkeringsmöjligheter i galllerian på plan 1 i anslutning till butiken och alltid hjälp med att bära ut Hifi anläggningen till bilen.
E-post[email protected]
Telefon08-51060270

Öppettider

 • Söndag 25. februari
  11:00 - 15:00
 • Måndag 26. februari
  11:00 - 18:00
 • Tisdag 27. februari
  11:00 - 18:00
 • Onsdag 28. februari
  11:00 - 18:00
 • Torsdag 29. februari
  11:00 - 18:00
 • Fredag 01. mars
  11:00 - 18:00
 • Lördag 02. mars
  11:00 - 16:00

Om butiken

Välkomna till södra Stockholms mest kompletta Hifibutik. Vi har i våra rymliga lokaler i Kungens Kurva ett brett utbud av allt som tillhör kategorin ljud och bild. Vårt spann sträcker sig från smarta och enkla budgetalternativ till den absoluta toppklassen med produkter som ger dig den skarpaste bilden och det häftigaste ljudet. Låt vår kunniga personal ge dig en ljud och bild upplevelse utöver det vanliga!

Gåshudsgaranti ingår vid ett besök i vårt demorum. Härinne får du möjlighet att uppleva ett brett utbud från Bowers & Wilkins och Danska Dali tillsammans med kringutrustning i absoluta toppklass.

Vårt stereorum har fått en uppgradering med de häftigaste högtalare vi har från både Dali, Bowers & Wilkins och Vestyd,

På vår stora streamingvägg har vi möjlighet att enkelt och tydligt demonstrera fördelar och skillnader i ljud samt hantering av de olika streamingalternativen Sonos, Bluesound Heos och Bowers & Wilkins.

Vill du testa hörlurar så har vi alltid de senaste modellerna i alla prisklasser uppsatta och enkelt tillgängliga för våra kunder att testa med sin egen musik.

Vi har samlat ett urval av de Tv-apparater som vi anser tillhör de bästa på marknaden, alla uppsatta på ett sätt som gör det enkelt för våra besökare att jämföra skillnader mellan modellerna och prisklasserna.

Nya trenden vägghögtalare ökar för varje år. Vi har ett stort system med Lyngdorf:s hyllade högtalare, basar och förstärkare.

Det är lätt att parkera i parkeringshuset på samma våning som butiken, det är 2 timmars fri parkering och självklart får man bärhjälp till bilen.

Vi har stora möjligheter att hjälpa till med installation och hemtransport.

Välkommen in!

Picture1.jpg

Picture3.jpg

 

Lokala erbjudanden