Hopp til innhold

En trådlös Bluetooth-högtalare kan du ta med dig överallt – även i vattnet!

Bluetooth, batteri, bärbart

Med en batteridriven Bluetooth-högtalare kan du lyssna på musik direkt från telefonen även om du är långt från närmaste eluttag. Det här är alla tiders i trädgården, på båten, i sommarstugan, i husvagnen och på festivalcampingen. Fyll ditt liv med trådlös musik!

Du behöver inte vara utan musik bara för att du har gett dig ut i det fria. En Bluetooth-högtalare med batteri kan du ta med dig överallt, och via Bluetooth kan du och dina vänner enkelt spela musik trådlöst från era mobiler. Så varför nöja sig med den skramlande inbyggda högtalaren i din mobil när du enkelt kan få mycket bättre ljud?

En del Bluetooth-högtalare är vattentäta och klarar lätt ett dopp i poolen. Andra spelar så högt och länge att både du och dina gäster kastar in handduken långt innan musiken gör det. Och andra är så härligt utformade att du bara vill krama dem och ta dem med dig överallt.

I HiFi Klubbens butiker kan du både lyssna, prova och få ärlig vägledning innan du bestämmer dig. Då blir det mycket enklare att välja rätt!