Hopp til innhold

Den ultimata ljudkomforten

DALI IO
GO WITH MUSIC

DALI IO-4 och IO-6 är trådlösa, uppladdningsbara hifi-hörlurar i den absoluta toppklassen. Bägge lurar är av sluten over-ear-modell som utvecklats för att leverera ljud i extremt hög kvalitet.

TA DET ENASTÅENDE DALI-LJUDET MED DIG ÖVERALLT

DALI IO-hörlurarna är den perfekta reskamraten. Vi tillbringar allt mer tid på språng – pendlar till och från arbetet och reser världen runt. Den här restiden bör användas till att göra det vi älskar. Därför är IO perfekt för att lyssna på musik eller kolla film.

DALI IO är perfekt för alla ögonblick i ditt liv när du är på språng.

DALI IO-6 skiljer sig från IO-4 i det att de erbjuder active noise cancellation (ANC) och ett ”transparency-läge” som låter ljud och ljud från omvärlden gå igenom när det behövs. Men genom att göra avkall på ANC kan DALO IO-4 leverera en fantastiskt lång batteritid – upp till 60 timmar på en laddning!

 

DALI IO – klassens bästa batteritid, komfort och ljudupplevelse

ÄKTA DALI-LJUD

Med DALI IO-lurar får du fullt utbyte av DALIs mer än 35 år långa erfarenhet av att utveckla äkta hifi-ljud. DALI utvecklar några av marknadens finaste hifi-högtalare, och denna erfarenhet och know-how har kommit till direkt nytta vid utvecklingen av dessa fantastiska hörlurar. DALI IO har designats och utvecklats efter samma principer som DALIs traditionella högtalare. Målet är alltid att skapa ett så naturligt och autentiskt ljud som möjligt – och återge musiken precis så som artisten spelade in den.

DALI IO-lurarna använder specialutvecklade Free Edge-element på hela 50 mm. De är konstruerade med pappmembran, kantupphängning som konstruerats enligt Low-loss-principen och ett magnetsystem med optimerad talspole, precis som DALIs högtalare i full storlek. Dessutom utnyttjas det optimerade neodymmagnetsystemet till fullo. Världens starkaste magnettyp krävs för att uppnå den låga ljudförvrängning, minimala färgning och precisa dynamik som DALI IO har över hela frekvensområdet. DALI IO-hörlurar är äkta hifi-högtalare i miniformat.

Den stora diametern säkerställer linjär uppspelning med minimal kompression. Tillsammans med de välkontrollerade konerna av pappfiber återges även de minsta och mest diskreta detaljerna i musiken kristallklart. Det här ger dig den fördel att du aldrig upplever någon lyssningströtthet när du ser film eller lyssnar på musik i timmar.

KOMFORT OCH EXTREM BATTERITID

Lång batteritid är en viktig aspekt att ta hänsyn till när det gäller hörlurar. Det ser till att du inte behöver oroa dig för att du ska få slut på ström vid fel tillfälle. DALI IO-4 och IO-6 har en mycket hög kapacitet (1 100 mAh) och ett högkvalitativt litiumjonbatteri. Det här säkerställer att IO-6 ger dig 30 timmars batteritid med ANC och Bluetooth aktiverat, vilket är oerhört mycket för den här typen. IO-4 spränger nästan skalan och med sina 60 timmar omdefinierar de begreppet batteritid för trådlösa hörlurar. Det kan alltså gå flera dagar mellan varje laddning.

DALI IO-hörlurarna har designats med fokus på de ska användas dagligen och har testats för att klara de flesta utmaningar. De är IP53-certifierade och öronkåporna kan vridas 90 grader i bägge riktningar för att ta så lite plats som möjligt vid förvaring eller hänga bekvämt runt nacken.

Öronkåporna på DALI IO är gjorda av memory foam som naturligt formar sig efter huvudets form och på så sätt skapar bästa möjliga försegling, vilket är viktigt för att säkerställa en likartad akustisk upplevelse. Kåpornas mjuka syntetiska läder har valts ut särskilt för maximal komfort och hållbarhet.

DALI IO är framtagna för lång lyssningsglädje med en bekväm och hållbar design som levererar ett naturligt transparent ljud även för väldigt kräsna film- eller musikälskare.

DALI IO-6 Trådlöst headset
DALI IO-6
Trådlöst headset
3 998:- / st.
DALI IO-4 Trådlöst headset
DALI IO-4
Trådlöst headset
2 998:- / st.