HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Basic Banana 1 Banankontakt

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Basic Banana 1 Banankontakt

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Argon Basic Banana 1 är en banankontakt med guldpläterade kontaktytor för högtalarkablar i bra kvalitet. Ett enkelt och säkert sätt att koppla högtalarkablar till en högtalarterminal. Finns med svart och röd finish.

Argon Basic Banana 1 – banankontakt för enkel och smidig anslutning av högtalarkablar

En banankontakt är en bra lösning när du ska koppla en högtalarkabel till förstärkar- eller högtalarterminaler. Här får du god kontakt mellan kabel och terminal samtidigt som kabeln enkelt kan kopplas ur om du behöver flytta utrustningen. Argon Basic Banana 1 är en prisvärd lösning som tack vare en genomtänkt konstruktion håller hög teknisk standard.

Kontaktytorna är guldpläterade för att förhindra att luftens syre med tiden förstör kontaktegenskaperna, och plastkåpan utgör ett gott skydd mot kortslutning av förstärkaren om du inte fått till en bra montering eller om något metallföremål råkar lägga sig över kontakterna. Du fästerledaren med två skruvar, och kontakten passar både tunna och kraftiga kablar.

Obs! För att förhindra olycksfall har terminaler på förstärkare och högtalare ofta blockerats med plastpluggar. Dessa ska lirkas ut med en väldigt liten skruvmejsel eller något annat spetsigt föremål innan du kan ansluta banankontakterna.

Specifikationer

  • Banankontakt för högtalarkablar
  • Guldpläterade kontaktytor
  • Färger: Röd eller svart
  • Säljs parvis (vid beställning av flera kontakter fördelas antalet röda och svarta jämnt om inget annat önskas).

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning