HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

DALI Standard Spade

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI Standard Spade

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} paket

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DALI Spade STD är en högkvalitets spade som används på högtalarkablar. Den passar till alla typer av terminaler, och ger god signalöverföring mellan förstärkare och högtalare.

Alla komponenter har inte möjlighet använda banankontakter, och en del menar dessutom att spade är det som ger bäst kontakt till terminalerna på förstärkare och högtalare.

På grund av sin speciella konstruktion kommer DALI Spade STD passa till till alla typer av terminaler – oavsett diameter. Den kan användas både på högtalar- och förstärkarsidan, och accepterar även grövre kablar. Du kan själv välja om spadarna bara skall klämmas på kabeln eller om du löder fast den. Det sistnämda är – om det görs riktigt – det bästa sättet att uppnå riktigt bra kontakt på.

DALI Spade STD kommer i paket med fyra stycken.

Specifikationer

  • 4 st. Högtalarspadar
  • Max längd inkl kabelklämma: 40 mm
  • Max bredd: 15 mm
  • Yttre öppning: 8 mm
  • Inre öppning: 6 mm

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning