Hopp til innhold
Sennheiser
Trådlöst headset

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

3 390:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Exklusiva hörlurar med smart ANC som anpassar sig efter omgivningen, ett enastående ljud och läcker design med rostfritt stål och läder.

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless – trådlösa hörlurar med enastående ljudkvalitet och läcker design

 • Enastående ljudkvalitet
 • Smart Noise Cancelling (ANC)
 • Hopfällbar design i rostfritt stål och äkta läder
 • Enkelt att aktivera röststyrning (Google Assistant, Siri och Amazon Alexa)
 • Kan spåras med Tile-appen om du blir av med dem

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless är exklusiva trådlösa over-ear-hörlurar med noise cancelling (ANC) och ljud i äkta Sennheiser-kvalitet med både dynamisk, djup bas och fina detaljer. Här har du ett par hörlurar som verkligen ger dig lust att skruva upp.

MOMENTUM 3 Wireless har smart ANC som anpassar sig efter din omgivning och ger dig lugn och ro på tåget eller flyget. På så sätt kan du slappna av eller använda röststyrning för att få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning till nästa möte så att du inte halkar efter under en hektisk vardag.

Designen i rostfritt stål och äkta läder – med Sennheiser-loggor i aluminium på öronkåporna – ger dig ett exklusivt och solitt intryck av ett par lurar som håller för att användas i många år framöver. 

Hitta dina hörlurar med Tile

MOMENTUM 3 Wireless har det smarta Tile-systemet inbyggt. Det betyder att du kan ringa upp hörlurarna via Tile-appen om du inte hittar dem. Då avger de ett högt ljud, eller så kan du se var de är på en karta. 

Har någon långfingrad person lagt vantarna på dina hörlurar så kan du rapportera det i Tile-appen. Nästa gång dina hörlurar passerar en annan Tile-användare kommer placeringen att registreras i appen så att du kan se var de finns.

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless finns i svart eller vitt utförande. Etui och laddningskabel medföljer.

Få arbetsro med smart noise cancelling

MOMENTUM 3 Wireless är ett par over-ear-hörlurar som är utrustade med sköna kuddar i äkta läder som omsluter dina öron. Bara det i sig dämpar ljudet från omgivningen, och resten sköter den smarta noise cancelling-funktionen som anpassar dig efter ljud i omgivningen när du är på språng.

Om du pendlar med tåg eller buss analyserar hörlurarna ljud i omgivningen och minskar oväsendet. På kontoret känner hörlurarna av den nya omgivningen och ändrar automatiskt ANC-inställning så att de passar den nya ljudmiljön omkring dig.

Väldigt användarvänliga med personlig anpassning

MOMENTUM 3 Wireless startas automatiskt när du fäller ut dem. Behöver du prata med en kollega? Då hänger du dem bara om halsen, så stoppas musiken. Hörlurarna spelar sedan vidare från samma ställe när du är redo att lyssna igen.

Ska du på ett möte och behöver en längre paus? När du fäller ihop MOMENTUM 3 stoppas musiken och strömmen slås ifrån. När du fäller ut dem startas de igen och börjar spela från samma ställe i musiken (om både Bluetooth och app fortfarande är aktiverade på telefonen), även efter flera dagar.

MOMENTUM 3 Wireless har tre knappar på höger öronkåpa för att hantera samtal, musik, ljudstyrka och Bluetooth. I Smart Control-appen från Sennheiser kan du finjustera hörlurarnas equalizer, noise cancelling och Transparent Hearing-inställningar, samt uppdatera programvaran.

MOMENTUM 3 Wireless har en batteritid på upp till 17 timmar med Bluetooth och ANC aktiverat, så med de här exklusiva lurarna kan du lyssna i timmar. Om batteriet tar slut kan du lyssna vidare via kabeln som medföljer eller tanka dem med ny ström på 3,5 timmar.

Hörlurarna stödjer både Bluetooth aptX och AAC, så du får fint trådlöst ljud till både Android och iOS. Med aptX Low Latency kan du dessutom njuta av läckert filmljud på Android.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Exklusiv design i rostfritt stål och äkta läder
 • Enastående ljudkvalitet
 • Finns i flera färger
 • Hopfällbar design
 • Kan spåras med Tile-appen om du blir av med dem
 • Kan även användas via kabel om batteriet tar slut
 • Enkel aktivering av röststyrning (Google-assistenten, Siri och Amazon Alexa)

Begränsningar

 • En del alternativ har ännu mer effektiv ANC och/eller lägre vikt
 • Ej lämpliga för sport och träning

Tillbehör till Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång6-22.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency )
Avspelning via USBJa

Rekommenderade produkter