HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio nanoDAC D/A-omvandlare

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio nanoDAC D/A-omvandlare

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Argon nanoDAC är en superkompakt D/A-omvandlare enkelt överför digitalt ljud från t.ex. en TV eller Apple TV till din anläggning. Kan döljas bakom resten av din utrustning, och ljudkvaliteten håller toppklass.

Argon nanoDAC – superkompakt D/A-omvandlare för att skicka digitalt ljud från TV, Apple TV m.m. till anläggningen

nanoDAC är en superkompakt D/A-omvandlare som gör att du enkelt kan överföra digitalt ljud från t.ex. en TV, Apple TV m.m. till din anläggning. Den kostar inte mycket och tar inte mer plats än en ask tändstickor, så du kan enkelt dölja den bakom till exempel din förstärkare. Ljudkvaliteten håller toppklass, så du får fullt utbyte av din anläggning.

En problemlösare för analoga anläggningar
Det blir allt vanligare att nya TV-apparater bara har digital ljudutgång, i regel för en optisk kabel. Det fungerar förstås alldeles förträffligt – om du är lycklig ägare till en hemmabioreceiver eller nyare anläggning som har en sådan ingång. Annars behöver du en D/A-omvandlare (DAC) som gör om det digitala ljudet till en analog signal som din anläggning kan tolka.

En mindre och smidigare DAC än nanoDAC går knappast att uppbåda. Den är framtagen för att lösa just det här problemet, och när du väl har kopplat in den mellan TV:n och anläggningen kan du dölja den och behöver aldrig skänka den en tanke igen utan bara njuta av det fina ljudet.

nanoDAC får ström via USB, så om din TV har en vanlig USB-port – och det har de flesta – kan du driva nanoDAC via den. Du kan också använda en helt vanlig USB-strömförsörjning som du kanske redan har liggande i lådan från någon gammal mobil. Annars finns de att köpa för en rimlig slant.

nanoDAC finns med svart finish. USB-kabel medföljer.

Specifikationer

 • D/A-omvandlare
 • Ljudingång: optisk digital/Toslink
 • Ljudutgång: L/R stereo (RCA)
 • Maximal upplösning: 24 bit/192 kHz
 • Kan få ström via USB-port på TV (kabel medföljer)
 • Optisk kabel medföljer
 • Ev. USB-strömförsörjning köps separat
 • Mått: 4,3 x 2,3 x 4,7 cm (BxHxD)
 • Vikt: 24 gram
 • Färg: Svart

Rekommenderade tillbehör

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning