HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SPARA 10% PÅ ALL VINYL >>

NAD C 558 + PP 2e Skivspelare

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C 558 + PP 2e Skivspelare

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C 558 + PP 2e är en solid och välspelande hifi-skivspelare med separat RIAA-förstärkare för anslutning till vilken anläggning som helst. Varje krona går till bra ljud och du kan spela direkt med Ortofon OM10-pickupen som monteras på fabriken.

NAD C 558 + PP 2e – solid och välspelande hifi-skivspelare med RIAA-förstärkare för anslutning till vilken anläggning som helst

  • Högkvalitativ separat RIAA-förstärkare medföljer
  • Kan anslutas till vilken anläggning som helst
  • 9-tums tonarm som passar både MM- och MC-pickuper
  • Massiv MDF-plint och härlig skivtallrik i glas
  • Levereras spelklar, inkl. skivspelarlock och färdigmonterad pickup (Ortofon OM10)

C 558 + PP 2e är en solid och seriös hifi-skivspelare som lockar fram alla kvaliteter i din vinylsamling. Här ligger allt fokus på att ge dig bästa möjliga ljud för pengarna. C558 är remdriven, motor och strömförsörjning otroligt stabila, och all användning sker manuellt. På det hela taget är det här en klassisk audiofil konstruktion som lovar både lång hållbarhet, problemfri användning och fin ljudkvalitet.

Den fina RIAA-förstärkaren PP 2e som medföljer säkerställer den förstärkning som behövs för både MM- och MC-pickuper, så du kan ansluta skivspelaren till vilken anläggning som helst även om den inte har någon dedikerad skivspelaringång.

C 558 finns med svart finish. Skivspelarlock och fabriksmonterad Ortofon OM10 MM-pickup medföljer. PP 2e finns i grafitutförande.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer information får du i din HiFi Klubben-butik.

Läs mer om NAD C 558 
Läs mer om NAD PP 2e

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.