HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C 588 + PP 2e Skivspelare

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C 588 + PP 2e Skivspelare

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C 588 + PP 2e är en äkta audiofil hifi-skivspelare med separat RIAA-förstärkare för anslutning till vilken anläggning som helst. Du får bl.a. 9-tums tonarm i kolfiber och mycket hög kvalitet in i minsta detalj. Spelklar med Ortofon 2M Red-pickup.

NAD C 588 + PP 2e – läcker audiofil hifi-skivspelare med RIAA-förstärkare för anslutning till vilken anläggning som helst

  • Högkvalitativ separat RIAA-förstärkare medföljer
  • Kan anslutas till vilken anläggning som helst
  • Specialdesignad 9-tums tonarm i kolfiber för både MM- och MC-pickuper
  • Massiv MDF-plint med vibrationsdämpande fötter i metall
  • Levereras spelklar, inkl. skivspelarlock och färdigmonterad pickup (Ortofon 2M Red)

C 588 + PP 2e är en äkta audiofil hifi-skivspelare som bakom sitt enkla yttre döljer en mängd tekniska finesser. Exklusiv 9-tums tonarm av kolfiber, elektroniskt reglerad precisionsmotor och roterande delar som tillverkats i precisionssvarvat aluminium tillhör några av de detaljer som hjälper till att ta ljudkvaliteten till skyhöga höjder.

Den fina RIAA-förstärkaren PP 2e som medföljer säkerställer den förstärkning som behövs för både MM- och MC-pickuper, så du kan ansluta skivspelaren till vilken anläggning som helst även om den inte har någon dedikerad skivspelaringång.

C 588 finns med svart finish. Skivspelarlock och fabriksmonterad Ortofon 2M Red MM-pickup medföljer. PP 2e finns i grafitutförande.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer information får du i din HiFi Klubben-butik.

Läs mer om NAD C 588
Läs mer om NAD PP 2e 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.