Hopp til innhold

Bowers & WilkinsPV1DSubbas

En avancerad och kompakt subbas med rund, vibrationsfri design som sätter pricken över i även på väldigt ambitiösa stereo- eller hemmabioanläggningar.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

B&W PV1D – avancerad och kompakt subbas med unik rund design

PV1D är en avancerad och kompakt subbas med en unik rund design. Den är uppföljaren till B&W:s legendariska och flerfaldig prisbelönta PV1 som här i D-versionen uppgraderats med en ny klass D-förstärkarmodul på 400 watt och den digitala DSP-plattformen från den påkostade prestigemodellen DB1.

Uppgraderingen har resulterat i en oöverträffad ljudkvalitet och möjlighet till konfigurering via PC. Den klotrunda formen med två 8-tumselement som monterats rygg mot rygg är så elegant att den nästan får alla andra subbasar att blekna vid jämförelse. Konstruktionen är samtidigt så vibrationsfri att du utan problem kan placera PV1D i en Hi-Fi-möbel.

Fantastiska prestanda för både filmljud och musik
PV1D levererar en otroligt djup, dynamisk och precis bas som kan sätta den sista, avgörande pricken över i om du har en stereo- eller hemmabioanläggning av hög kvalitet. Avancerad digital teknik och flexibla inställningsmöjligheter gör att PV1D kan anpassas för nästan vilken högtalarkombination som helst, och även stora golvhögtalare kan få ett avsevärt bättre ljud i den djupaste oktaven. Beroende på ljudtryck och EQ-inställningar kan PV1D spela ända ner till otroliga 7,5 Hz (-3 dB), vilket är långt under den hörbara gränsen.

Avancerad men fortfarande lätt att använda
PV1D är en avancerad subbas med många justeringsmöjligheter. Men låt inte det avskräcka dig! Om du t.ex. ska använda PV1D tillsammans med en hemmabioreceiver behöver du bara koppla subbasen till receiverns subbasutgång och sköta alla inställningar via receiverns menyer, precis som med andra subbasar.

Om du ska kombinera PV1D med andra B&W-högtalare hittar du också en smart funktion för detta. PV1D har nämligen förprogrammerats för ett flertal små högtalarmodeller från B&W, från M-1 till 805 Diamond. Du behöver bara välja rätt modell i subbasens menysystem, så anpassar PV1D sig själv för att matcha dina högtalare.

Enkel och flexibel konfigurering
Konfigureringen av PV1D kan skötas via frontpanelen eller bekvämt från soffan via din bärbara dator. I sistnämnda fall får du tillgång till en rad utökade inställningsmöjligheter. Du kan spara upp till fem personliga inställningar som du kan skifta mellan via frontpanelen eller din PC.*

I varje enskild användarinställning kan du välja önskad ljudnivå, delningsfrekvens, EQ och vilken ingång som ska aktiveras. På så sätt kan du göra olika ljudinställningar som är optimerade för det du lyssnar på eller lyssningssituationen (film, musik, spel, fest osv.) Om dina grannar inte är särskilt förtjusta i kvalitetsbas under sena kvällar kan du enkelt skapa en inställning för detta också.

PV1D finns i matt svart eller matt vitt utförande.

OBS: Subbaskabel beställs separat.

Vår
Expertbedömning

  • unik rund design och snygg finish väldigt kompakt och enkel att placera särdeles djup och precis basåtergivning avancerad digital signalbehandling (DSP) konfigureras bekvämt via OLED-frontpanel eller PC* väldigt flexibla inställningsmöjligheter ingångar för både linje- och högtalarsignal

Videos om Bowers & Wilkins PV1D

Tekniska specifikationer

Förstärkare400 watt
Frekvensomfång Hz (-3 dB)7,5-450
KabinettkonstruktionSlutet
Storlek bashögtalare8"

Tillbehör till Bowers & Wilkins PV1D

Rekommenderade produkter