HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon

De senaste finesserna, solid ljudkvalitet och mängder av valmöjligheter. Det här är Denon i ett nötskal. Här hittar du allt du behöver för att bygga upp en toppmodern stereo- eller hemmabioanläggning, oavsett om du rör dig i den kompakta eller tunga klassen.

  • Allt för stereo, surround och streaming
  • Den senaste tekniken
  • Många lösningar till smartphone, surfplatta och iPod
  • Stolta traditioner när det gäller ljudkvalitet
  • Både kompakta anläggningar och High End

Ledande i mer än 100 år

Denon grundandes i Japan redan 1910 och har alltid varit bland de allra främsta när det handlar om att utnyttja ny teknik inom ljud och bild. Både inom stereo och surround har Denons produkter gång på gång bevisat sitt värde som vägvisare för morgondagens utveckling.

Nya möjligheter och klassiska dygder

I en tid där streaming, trådläs teknik, bärbara musikmedia och snabba lösningar väller över oss håller Denon fast vid att göra solida produkter av hög kvalitet, oavsett vilken kategori och prisklass du rör dig i. Även om din nya hemmabioreceiver eller någon annan Denon-produkt är fullmatad med de allra senaste funktionerna kan du därför alltid vara säker på att de inte har hamnat där på bekostnad av bra ljud.

Stora ljud- och bildupplevelser för alla

Denon håller måttet nästan oavsett vilken ljud- eller bildprodukt du är ute efter. Det gäller allt från ekonomiska snäckhörlurar till exotiska entusiastmodeller, från trådlösa allt-i-ett-högtalare för iPod till tunga stereoförstärkare, och från enkla 5.1-kanalsreceivrar till extravaganta kontrollcentraler som kan leverera råstyrka och funktioner till även den mest avancerade och utbyggda hemmabio.

Läs mer om Denon