Hopp til innhold
DALI CALLISTO 6 C Golvhögtalare

DALICALLISTO 6 CGolvhögtalare (par)

Trådlös golvhögtalare med ett universum av läckra möjligheter. För dig som vill ha det bästa från både traditionell och trådlös hifi.
Vit matt

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

DALI CALLISTO 6 C – trådlös aktiv golvhögtalare med 24-bitars HD-kvalitet, 250 inbyggda watt och äkta hifi-ljud

CALLISTO 6 C är den trådlösa golvhögtalaren i DALIs unika CALLISTO-system. Den ger dig gott om råstyrka och dynamik för att fylla även ett stort lyssningsrum med musik eller filmljud i ytterst hög kvalitet, även utan subbas. Tillsammans med den matchande SOUND HUB eller SOUND HUB COMPACT får du en lösning som har en uppsjö av läckra trådlösa möjligheter med ett minimum av apparater och kablar.

Designen är enkel och stilren, och de eleganta fronterna på CALLISTO 6 C ger ett modernt och exklusivt visuellt intryck som får högtalaren att smälta in och harmoniera med din inredning. Oavsett om du spelar musik eller ej kommer dina gäster att uppskatta CALLISTO 6 C som en exklusiv hifi-produkt som ligger på en nivå långt över intetsägande dussinprodukter.

Med 250 inbyggda klass D-watt i varje högtalare kan CALLISTO 6 C utan problem mäta sig med många traditionella högkvalitativa anläggningar med separat stereoförstärkare och passiva högtalare. Den trådlösa signalöverföringen mellan högtalaren och SOUND HUB sker i äkta 24-bitars upplösning, så om din ljudkälla är i HD får du också HD-kvalitet ur högtalarna. 

Lätt att använda och med alla möjligheter

Många streamingtjänster erbjuder ett snabbt växande utbud av titlar i CD- eller 24-bitars HD-format, och om du köper till en Bluesound-inbyggnadsmodul till din SOUND HUB får du tillgång till trådlös musikstreaming i HD på en lättanvänd trådlös anläggning som levererar suverän ljudkvalitet – och du har allt inom räckhåll från din smartphone.

Du kan även ansluta alla dina andra ljudkällor – inklusive andra musikstreamers – till SOUND HUB och fortfarande ansluta och använda högtalarna trådlöst – allt det bästa från den traditionella och den trådlösa hifi-världen i ett och samma.

Om du inte behöver inbyggd Bluesound-funktioner eller andra utbyggnadsmöjligheter kan du också välja att kombinera CALLISTO 6 C med den smarta SOUND HUB COMPACT. Då får du digital HDMI-anslutning till din TV, inkl. Audio Return Channel (ARC), vilket ger dig helt nya behändiga möjligheter. Då kan du nämligen reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll, och allt startas och stängs automatiskt så att du kan fokusera på att njuta av det fina ljudet.

DALI CALLISTO 6 C finns i Shadow Black (svart/mörkgrått fronttyg), Mountain Grey (vit/ljusgrått fronttyg), Tobacco Oak (mörk ek/svart fronttyg).

Obs: Alla högtalare i CALLISTO C-systemet kräver en SOUND HUB (alternativt SOUND HUB COMPACT). Anslutningen mellan högtalare och hub är helt trådlös, men alla trådlösa funktioner (inkl. Bluetooth), samt alla ingångar till ljudkällor går via hubben.

Mer bilder på DALI CALLISTO 6 C

DALI CALLISTO 6 C Golvhögtalare

Höjdpunkter

 • Ytterst rent, detaljerat och dynamiskt hifi-ljud även i större lyssningsrum
 • Trådlös signalöverföring i äkta 24-bitars HD-kvalitet via DALI SOUND HUB/SOUND HUB COMPACT
 • Inbyggd 250-watts förstärkare
 • Automatisk på/av
 • Elegant och diskret textilfront

Vår
Expertbedömning

 • Trådlös golvhögtalare
 • Trådlös signalöverföring i äkta 24-bitars HD-kvalitet via DALI SOUND HUB/SOUND HUB COMPACT
 • Ytterst rent, detaljerat och dynamiskt ljud, även i större lyssningsrum
 • Inbyggd 250-watts förstärkare
 • Touchkontroll för volym på ovansidan
 • Hybriddiskant (softdome/band)
 • Specialbyggda bas-/mellanregisterelement med SMC-magnetsystem
 • Automatisk på/av
 • Kan även anslutas till en analog ljudkälla via kabel (exempelvis en musikstreamer)
 • Solitt och resonansfattigt kabinett i 25 mm MDF-platta
 • Elegant och diskret textilfront

Tekniska specifikationer

D/A-omvandling (ljud)Burr-Brown PCM1796
Delningsfrekvens2600 Hz
Förstärkare250 watt
Frekvensomfång (-3 dB)37-30.000 Hz
Storlek bashögtalare6.5"
Storlek diskant29mm

Tillbehör till DALI CALLISTO 6 C