Hopp til innhold

DenonAH-D5200Head-fi hörlurar

Är bra inte gott nog för dig? Då är du redo att uppleva de här förträffliga over-ear-hörlurarna. Suverän ljudkvalitet, finish och komfort!
st.6 498:-
Förväntad i lager den 23 maj 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Denon AH-D5200 – exklusiva over-ear-hörlurar med suveräna hifi-kvaliteter

AH-D5200 är ett par suveräna over-ear-hörlurar med finish, teknik och ljudkvalitet i absoluta lyxklassen. Äkta trä och ultraren koppar bidrar till att ge dig en oförglömlig, autentisk totalupplevelse. Du kommer ytterst nära den mer exklusiva och EISA-belönade AH-D7200, men till ett påtagligt lägre pris. Som extra bonus får du även en minijack-till-jack-adapter i läckert utförande på köpet.

AH-D5200 sammanfattar mer än 50 års Denon-erfarenhet av att tillverka högkvalitativa hörlurar, och man har månat om varje liten detalj. Huvudbygeln har mjuk vaddering av väldigt mjukt skinn, och kåporna har ett unikt utförande i äkta trä. Varje detalj har finjusterats för maximala prestanda ända ner till dragningen av kablarna av ultraren koppar.

Framtagna för den bästa utrustningen
AH-D5200 är relativt lättdrivna, så du kan utan problem koppla dem till hörlursuttaget på vilken förstärkare som helst. Du kan även ansluta dem direkt till mobilen om den har hörlursuttag av minijack-typ, men det kommer inte att göra de här fantastiska lurarna rättvisa.

Om du verkligen vill uppleva den fulla ljudkvaliteten hos AH-D5200 rekommenderar vi starkt en separat hörlursförstärkare. I dag finns hörlursförstärkare av hög kvalitet till både hemmabruk och mobila enheter, och med en sådan kombination är du mer eller mindre garanterad en biljett mot sjunde ljudhimlen! 

AH-D5200 har finish i äkta trä (Zebrawood).

Mer bilder på Denon AH-D5200

Denon AH-D5200 Head-fi hörlurar

Höjdpunkter

  • Fantastisk ljudkvalitet med 50 mm FreeEdge-element
  • Magnifikt utförande i trä och äkta aluminium
  • Suverän komfort för varje huvudform
  • Alla ledare tillverkade i ultraren, syrefri 4N-koppar
  • Relativt låg vikt för att vara High End-hörlurar

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Akustisk konstruktionSluten
BluetoothNej
Frekvensomfång5-40.000 Hz
HörslurstypOver-ear, Head-Fi
Impedans, passiv24 ohm
Känslighet103 dB
MikrofonNej

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Hans
Sverige
3/2/2023
Hans
Sverige
Alain
Nederländerna
9/26/2022

Priskvalitet detta är en absolut vinnare! Ljudet är vad man kan förvänta sig av detta kaliberheadset och priset på Klubben var ganska vindstilla. Trots sin storlek bär den mycket bekvämt. Jag har trevligt sällskap, på kvällen vid spisen. Rekommenderad.

Alain
Nederländerna

Tillbehör till Denon AH-D5200