HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Black Friday Prisgaranti

Du kan handla tryggt, här och nu->

Bowers & Wilkins PX7 Trådlös hörlur

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX7 Trådlös hörlur

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PX7 är exklusiva, eleganta och suveränt användarvänliga over-ear-hörlurar med Bluetooth, fantastiskt hifi-ljud och avancerad ANC som automatiskt anpassar sig efter din omgivning. En trådlös upplevelse i gedigen lyxklass. Flera färger.

Bowers & Wilkins PX7 – exklusiva trådlösa over-ear-hifi-hörlurar med enastående ljudkvalitet, läcker design och avancerad noise cancelling (ANC)

  • Enastående hifi-ljudkvalitet
  • Suverän användarvänlighet med smart på/av-funktion
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
  • Adaptive aptX HD Bluetooth 5.0
  • Exklusiv design i kolfiber/komposit och nano-behandlad textil

Bowers & Wilkins PX7 är exklusiva och avancerade over-ear-hifi-hörlurar med Bluetooth, suverän ljudkvalitet och smart noise cancelling (ANC). Här har man satsat allt på att ge dig en helhetsupplevelse i lyxklassen, både när det gäller ljud, komfort, design och finish.

PX7 har dagens bästa Bluetooth 5.0-teknik, som arbetar perfekt tillsammans med den avancerade ANC-funktionen. Det betyder optimal ljudkvalitet, samtidigt som du får en state-of-the-art-brusreducering som automatiskt anpassar sig efter din omgivning och utan att försämra ljudet säkerställer en musikupplevelse utan störande moment utifrån.

Alla material har valts för att ge dig bästa möjliga kombination av hållbarhet och låg vikt. Till exempel är huvudbygeln tillverkad i ett kolfiber-kompositmaterial som är både lättare och starkare än metall. Och det eleganta tygöverdraget på de vridbara öronkåporna är nano-behandlat för att stöta bort vatten, smuts och damm.

Upp till 30 timmars aktiv batteritid och smart strömstyrning ser till att du kan hålla dina PX7-lurar redo i standby-läge i veckor – du behöver bara plocka upp dem, sen är du redo att börja lyssna!

Bowers & Wilkins PX7 finns med finish i svart (Space Grey) eller silver (Silver).

Mer information kommer inom kort.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning