HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Högtalare till hemmabio

Högtalare för surround är samma som de som används till musik i stereo. Men istället för två ska du vanligtvis ha fem eller sju stycken, inkl. en särskild centerhögtalare (plus en subbas). Om en högtalare låter bra till musik kommer den också att låta bra till  hemmabio, så det handlar mest om utrymme, behov och budget.

Det finns inget märke som nödvändigtvis är bättre till hemmabio än de andra. Det viktigaste är att högtalarna matchar varandra och anläggningen – och det kan vi naturligtvis hjälpa dig med.

 

Se fler surroundlösningar här

 

 

Högtalare
till anläggningen

Små, stora, platta, runda, fyrkantiga, färgglada, trä, metall, rock, jazz, klassiskt – vi har högtalare för alla anläggningar och smaker.

 

Högtalare
till smartphone

Strömma musik direkt från nätet till en Bluetooth-högtalare eller till anläggningen i härlig stereo. Få trådlös musik i hela ditt hem med multiroom.

 

Högtalare
till TV

Ge TV:n ordentligt ljud och få mycket mer ut av både film och vanliga TV-program. Smarta lösningar för alla behov.

 

Högtalare
till PC/MAC

Gaming eller musik? Din dator klarar allt, och med ett par bra aktiva högtalare är ljudupplevelsen hemma – även trådlöst.

 

Högtalare
till hemmabio

Få äkta biokänsla hemma i ditt eget vardagsrum. Vi hjälper dig att sätta ihop det rätta surround-systemet.