HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

BYT TILL NYTT - SPARA 10%

Lämna in din gamla hifi och spara 10 % på en ny hifi-anläggning

Har din gamla hifi-anläggning blivit föråldrad? Drar den för mycket ström? Har den lagt av och är inte värd att reparera? Ta då chansen att göra dig av med den samtidigt som du sparar 10 % på en splitter ny hifi-anläggning som du själv väljer.

För att få rabatten på 10 % behöver du bara ta din gamla utrustning under armen och lämna in den i din HiFi Klubben-butik. Sedan kan du fritt kombinera en ny anläggning i form av en hifi-förstärkare och ett par tillhörande hifi-högtalare.

Om du till exempel har gått och funderat på en produkt som vi sällan har erbjudande på så har du ett ypperligt tillfälle nu. Vi ser självklart till att dina gamla prylar hanteras professionellt och miljömässigt korrekt när du tagit farväl av dem.

Obs! Erbjudandet gäller ej redan nedsatta varor.

Hitta din nya hifi-anläggning >>

...40 ÅR MED BRA LJUD
I 40 år har HiFi Klubben nu kämpat för bra ljud. Det ljud som får hjärtat att slå lite snabbare och ger dig gåshud över hela kroppen. Och det är ljudet som kommer ur en riktig hifi-anläggning med riktiga högtalare.

I år firar vi än en gång HiFi Day i februari, den här gången på temat THE SOUND OF VINTAGE. Denna dag bjuder vi in till ett spännande kvällsevent i våra butiker, där du kan uppleva hur ljudet av äkta hifi utvecklats genom tiderna. Nytt eller vintage – vilket föredrar du?

Det händer i februari

HiFiDay_bund-banner_SE-2.jpg

HiFiDay_bund-banner_SE-3.jpg

HiFiDay_bund-banner_SE-4.jpg

Spara på massor av Bluesound i februari