Hopp til innhold

HiFi Klubben Projekt
Företagslösningar

Musik och bra ljud höjer stämning, kreativitet och köplust lika mycket som en bra belysning och en snygg inredning gör. Med rätt lösning kan du på en och samma gång fylla alla rum med bra ljud, samtidigt som du får en elegant design och en lekande lätt användning.

VI BYGGER MED LJUD

HiFi Klubben Projekt är HiFi Klubbens avdelning för professionella installationer. Vi utarbetar kompletta ljudlösningar i alla storlekar för företag, restauranger, caféer, kliniker, hotell och mycket mer:

  • Ljudlösningar i hög kvalitet för alla typer av rum
  • Rådgivning och inspiration – även på plats
  • Optimering av lösningar efter behov och budget
  • Projektering och installation när du bygger nytt eller bygger om
  • Totalentreprenad, inkl. kontakt med arkitekt och hantverkare

Cases

– Så här gjorde vi

PROCESS – SÅ GÅR VI TILL VÄGA

Grundlig planering och rätt produkter är nyckeln till ett lyckat projekt. HiFi Klubben Projekt kan hjälpa dig hela vägen, från idé till projektering, val av produkter, kontakt med hantverkare, installation och montering.

Börja med att kontakta oss, oavsett om du har storslagna drömmar eller bara vill ha en elegant och välfungerande anläggning i ett rum. Så kommer vi gemensamt fram till ett optimalt förfarande. Inget projekt är för stort eller för litet.

PRISER OCH ERBJUDANDE

Ingen installation är den andra lik, och priset beror både på utrustning och hantverksmässiga krav. Med HiFi Klubben Projekt i ryggen kan du lita på att produkter och priser är väl avstämda för just ditt projekt.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för ett konkret erbjudande.

Kontakta oss

– det är gratis och utan förpliktelser