HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Tablettes Högtalartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paket
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Tablettes  Högtalartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} paket

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Argon Tablettes är små brickor som kan placeras mellan högtalar-spikes och golv. Du får en seriös och stabil högtalaruppställning med ett minimum av ljudförsämrande vibrationer, samtidigt som du slipper att repa och göra hål i golvet. Par om 8 st.

Argon Tablettes – skydda golvet mot dina högtalar-spikes men behåll de ljudmässiga fördelarna

Tablettes är små behändiga metallbrickor som är gjorda för att placeras under dina högtalarspikes. På så sätt får du alla de ljudmässiga fördelarna med spikes utan att göra hål eller repor i golvet.

Spikes placeras vanligtvis under golvhögtalare, och skapar en stabil koppling mellan högtalare och golv. På så sätt minskas kabinettvibrationerna och högtalaren spelar en betydligt stramare och mer exakt bas, samtidigt som klarhet och detaljrikedom i mellanregister och diskant gynnas. Spikes minskar också vibrationerna som går ner i golvet, så samtidigt som du får bättre ljud får du färre klagomål från grannen under dig.

Argon Tablettes levereras i paket om 8 stycken i svart finish.

Specifikationer

  • Lackerat stål
  • Mått: Ø 20 x 4 mm
  • Levereras i paket om 8 st.
  • Färg: svart

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning