HiFi Klubben

Gå till innehåll

SoundXtra HEOS 7 Bracket Väggfäste

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} SoundXtra HEOS 7 Bracket Väggfäste

Väggfäste till HEOS 7-högtalaren. Skräddarsytt för just detta ändamål, så du får en både elegant och solid montering. Förlängningskabel medföljer så att du kan placera den externa strömförsörjningen utom synhåll. Finns i både svart och vitt.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när jag kan beställa denna produkt
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights HEOS 7 väggfäste – häng din HEOS 7 elegant och solitt på väggen

HEOS 7-väggfästet har skräddarsytts för att HEOS 7-högtalaren ska kunna monteras solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 7-högtalare på väggen för att skapa äkta stereoljud, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller vardagsrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 7 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pryda väggen med en eller två HEOS 7-högtalare. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Fästet kan lutas 20 grader nedåt och hela 45 grader åt höger och vänster så att du kan få helt rätt placering. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Specifikationer

  • Väggfäste till HEOS 7-högtalaren
  • Kan lutas lodrätt och vågrätt
  • 3 meter lång förlängningskabel medföljer
  • Färg: svart och vit
  • Vikt: 1 kg

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här