Hopp til innhold

STREAMA DIN
MUSIK
TRÅDLÖST

Musikstreamingtjänster på nätet ger dig tillgång till en outtömlig värld av musik. Med din telefon, surfplatta eller dator har du allt du behöver för att spela musik – bortsett från bra ljud. På HiFi Klubben har vi trådlösa ljudsystem som ser till att du smidigt och överskådligt kan streama musik trådlöst från just din musikstreamingtjänst.

ANLÄGGNINGAR MED
INBYGGD
STREAMING

En anläggning med inbyggd streaming har allt som behövs för att spela musik trådlöst från din musikstreamingtjänst. Många av de här anläggningarna har även inbyggd Bluetooth som ger ännu mer flexibla möjligheter till trådlös musik.

Här får du allt:

 • En modern hifi-lösning
 • Fritt val av högtalare
 • Hög användarvänlighet

Många streamingmusikanläggningar kan också spela tillsammans med trådlösa högtalare via multiroom. Så länge de stödjer samma multiroom-system kan du styra alltsammans från din telefon eller surfplatta. En del trådlösa högtalare med multiroom kan även användas som trådlösa bakhögtalare för surround-hemmabio. Fråga i din lokala HiFi Klubben-butik – vi står redo att hjälpa dig!

Anläggningar
med streaming

BLÅS NYTT LIV I DIN ANLÄGGNING MED EN
MUSIKSTREAMER

Har du redan en bra anläggning men saknar de moderna trådlösa möjligheterna? Då är en musikstreamer given.

En musikstreamer är en kompakt box som blåser nytt liv i din anläggning. Den ordnar så att du kan streama musik från musiktjänster som Spotify, TIDAL, Apple Music m.fl. Du kan läsa mer om de mest populära musiktjänsterna här.

MEST POPULÄRA
MUSIKSTREAMERS

TRÅDLÖSA HÖGTALARE MED
MULTIROOM

Trådlösa högtalare med multiroom ger dig möjlighet att streama musik i flera rum samtidigt. Du kan spela samma låt i hela ditt hem eller spela olika låtar i varje rum, och du har full kontroll över allt från en och samma app på din telefon. 

Här nedan kan du se ett exempel på hur du med trådlösa Bluesound-högtalare och BluOS-appen kan styra musiken i hela ditt hem. När du väl har provat på det kommer du aldrig att vilja vara utan igen.

Trådlösa högtalare med
MULTIROOM

EN SMIDIG
TRÅDLÖS
HEMMABIO

Trådlösa högtalare med multiroom kan i många fall också användas som trådlösa surround-bakhögtalare i en hemmabio, till exempel tillsammans med en TV-soundbar. Då slipper du både att ha en stor anläggning och att dra långa kablar runt hela rummet. Det är väldigt smidigt både att installera och använda, och på bilden kan du se hur elegant det går att ordna.

Trådløshjemmebiograf
 • TV
 • 1 x soundbar
 • 2 x trådlösa bakhögtalare
 • 1 x trådlös subbas
 • Ljudet är minst 50 % av upplevelsen när du tittar på film.

  Det kommer du inte att tvivla på när du väl känner ljudet av rotorblad som piskar luften när en helikopter passerar från bakhögtalarna, eller det djupa mullret från subbasen.

  Effekter och musik skapar spänning, stödjer handlingen och överraskar dig vid precis rätt tillfälle. Allt det här kan du njuta mycket bättre av med en hemmabio, och det går att ordna mycket enklare än du tror.

  TRÅDLÖS
  HEMMABIO

  LYSSNA
  INNAN DU HANDLAR

  Utifrån ditt behov och din budget hittar vi tillsammans den lösning som passar bäst för just dig. Vi står redo att hjälpa dig på HiFi Klubben.
  Hitta butik