HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins

Högtalarna från engelska Bowers & Wilkins är det verktyg man föredrar att använda i många av världens professionella inspelningsstudior. Erfarenheterna härifrån hjälper till att lyfta kvaliteten hos alla B&W-produkter ända upp i toppen av klassen oavsett pris. Det gäller även högtalare för iPod och streaming.

  • Avancerad teknik
  • Raffinerad design
  • Från kompakta modeller till extrem High End
  • Många lösningar för iPod, trådlös streaming m.m.
  • Suveränt urval av inbyggnadshögtalare

Högtalarteknik i världsklass

Engelska Bowers & Wilkins har sedan starten 1966 stadigt arbetat sig uppåt, och man har idag en position som en av världens största tillverkare av kvalitetshögtalare. En B&W-högtalare är en extremt avancerad och genomarbetad produkt som alltid ligger i klassens absoluta topp både när det gäller finish och teknisk konstruktion. Det gäller både traditionella högtalare och nya kategorier som t.ex. allt-i-ett-högtalare för iPod, där B&W redan från början tog täten med ikonen Zeppelin.

Toppkvalitet till PC, streaming och bärbar musik

B&W var några av de första på marknaden att se iPod och streaming som seriösa Hi-Fi-musikkällor. Den ursprungliga Zeppelin har sedan länge blivit trådlös via den smarta AirPlay-tekniken, och familjen har fått tillökning i form av läckra hörlurar, avancerade datorhögtalare och andra trådlösa AirPlay-högtalare som alla har det fina B&W-ljudet gemensamt. Dessa New Media-produkter tar dig alltid direkt till en framtid där kompakt användarvänlighet är lika självklar som suverän ljudkvalitet.

Kanonljud i vägg och tak

Tycker du att bra ljud ska höras men inte synas? Då har du ovanligt god hjälp av B&W som har ett helt suveränt urval av inbyggnadshögtalare för alla ändamål. Du t.ex. kan få små och prisbilliga modeller som kan ge dig bakgrundsmusik från taket i badrummet. Och i den andra änden av skalan finner du exklusiva High End-inbyggnadshögtalare för både musik och hemmabio. Här får du kompromisslös ljudkvalitet som utan problem kan mäta sig med de finaste traditionella systemen.

Lyssna på proffsen – de lyssnar på B&W

Oavsett om du gillar akustisk eller elektrisk musik kommer du att vara väl rustad med ett par B&W-högtalare, och du hittar dem i budgetklassen och ända upp till den extrema High End-klassen. B&W är äkta allroundare som lockar fram både detaljer och musikalitet i alla inspelningar. Det här är anledningen till att professionella ljudtekniker över hela världen sedan länge har tagit till sig Bowers & Wilkins som favoritverktyg, t.ex. legendariska Abbey Road Studios i London, där Beatles, Pink Floyd, U2 och en rad andra världsnamn har spelat in. En bättre kvalitetsstämpel kan du nästan inte få. 

Läs mer om Bowers & Wilkins

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här