HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sinox SXA424 Y-adapter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SXA424 Y-adapter

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Sinox SXA424 är en Y-stereokontakt för minijack och fördelar en signal till två mottagare. Lämplig om du t.ex. behöver en extra ljudutgång från din smartphone eller om du vill ansluta två par hörlurar till ett hörlursuttag. Guldpläterade kontakter.

Sinox SXA424 Y-stereokontakt minijack-hane till minijack-hona
Sinox SXA424 är en Y-minijack-kontakt som fördelar en signal till två mottagare. Lämplig om du t.ex. behöver en extra ljudutgång från din smartphone eller om du vill ansluta två par hörlurar till ett hörlursuttag. Guldpläterade kontakter.

OBS: Y-adaptrar bör endast användas när du vill fördela en signal till två mottagare. Y-adaptrar bör INTE användas när du vill samla signalen från två källor till en enda monosignal. Med andra ord är detta en fördelarkontakt och inte en samlingskontakt.

Specifikationer

  • Stereo-Y-kontakt för minijack
  • Anslutning: (1x stereo-minijack-hane in/2x stereo-minijack-honor ut)
  • Färg: Grå

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.