HiFi Klubben

Gå till innehåll

Sinox SXA424 Y-adapter

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Sinox SXA424 Y-adapter

Sinox SXA424 är en Y-stereokontakt för minijack och fördelar en signal till två mottagare. Lämplig om du t.ex. behöver en extra ljudutgång från din smartphone eller om du vill ansluta två par hörlurar till ett hörlursuttag. Guldpläterade kontakter.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när denna produkt finns i lager
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Beskrivning

Sinox SXA424 Y-stereokontakt minijack-hane till minijack-hona
Sinox SXA424 är en Y-minijack-kontakt som fördelar en signal till två mottagare. Lämplig om du t.ex. behöver en extra ljudutgång från din smartphone eller om du vill ansluta två par hörlurar till ett hörlursuttag. Guldpläterade kontakter.

OBS: Y-adaptrar bör endast användas när du vill fördela en signal till två mottagare. Y-adaptrar bör INTE användas när du vill samla signalen från två källor till en enda monosignal. Med andra ord är detta en fördelarkontakt och inte en samlingskontakt.

Specifikationer

  • Stereo-Y-kontakt för minijack
  • Anslutning: (1x stereo-minijack-hane in/2x stereo-minijack-honor ut)
  • Färg: Grå

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här