Shop Menu

HiFi Klubben

Gå till innehåll
Outlet Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio White Edition MJ2 Minijack kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio White Edition MJ2 Minijack kabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

White Edition MJ2 är en ekonomisk minijack-till-minijack-stereokabel av hög kvalitet för anslutning av iPod, mobil, dator, analogt TV-ljud m.m. till en anläggning, aktiva högtalare eller en bilradio. Den vinklade kontakten ger flexibla möjligheter.

Argon White Edition MJ2 – ekonomisk och välfungerande minijack-till-minijack-stereokabel med vinklad kontakt
White Edition MJ2 är en ekonomisk och välfungerande minijack-till-minijack-stereokabel där den ena kontakten har vinklats 90 grader för att erbjuda extra flexibla placeringsmöjilgheter. Du kan t.ex. använda kabeln för att överföra ljudet från din iPod, mobil, dator m.m. till en minijack-ingång på anläggningen eller ett par aktiva högtalare. Du kan även överföra analogt ljud från hörlursuttaget på din platt-TV eller spela musik via bilradion om den har en minijack-ingång.

White Edition MJ2 är väldigt flexibel och enkel att hantera, och kontakterna har guldpläterade kontaktytor för optimal signalöverföring även efter lång tid.

White Edition MJ2 finns i 1 och 2 meters längd samt en extra kort version på 0,5 meter.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du full ljudkvalitet och ägarglädje från din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Specifikationer

 • Anslutning : Stereo-minijack
 • Ledarmaterial : 99,99 ren OFC-koppar
 • Skärmning : Enkel
 • Kabellängd : 0,5, 1 och 2 meter
 • Type : Minijack-till-minijack-kabel
 • Färg : Vit
 • 1 rak och en vinklad kontakt (90 grader)
 • Skärmning i OFC-koppar med 30 enkelledare
 • Guldpläterade kontaktytor
 • Isolering i polyetylen

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning